OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Δηλώνει λίστα στην UEFA...

Ο Ολυμπιακός πρέπει να δηλώσει σήμερα Δευτέρα στην UEFA τη λίστα με τους παίκτες που θα αγωνιστούν στη φάση των ομίλων του Champions League, τη στιγμή που παραμένουν στον... αέρα οι περιπτώσεις τριών ποδοσφαιριστών.

Τη λίστα με τους παίκτες που θα δηλωθούν για τις ανάγκες των επερχόμενων αναμετρήσεων του Champions League  οφείλει να δηλώσει στην UEFA ο Ολυμπιακός μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (2/9)!

Την ίδια στιγμή, πάντως, οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν ακόμη να τακτοποιήσουν κλάποιες πολύ σημαντικές εκκρεμότητες και να βρουν λύση στα θέματα τριών ποδοσφαιριστών, τους οποίους υπολογίζουν αν δεν αποχωρήσουν, εντός της ημέρας και να αποφασίσουν αν θα τους δηλώσουν ή όχι.
Ο λόγος για τους Χοσέ Χολέμπας, Πάουλο Μασάντο και Γιάννη Φετφατζίδη. Για τον πρώτο άνθρωπος της Μπεσίκτας θα έρθει σήμερα στη χώρα μας για να κλείσει τη μεταγραφή του, όπως μετέδιδαν χθες το βράδυ οι Τούρκοι. Όσον αφορά τον Πάουλο Μασάντο, παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να... μετακομίσει στη Ρωσία.

Τέλος, για τον Φετφατζίδη υπάρχει η πρόταση της Τζένοα για εξαγορά των δικαιωμάτων του, με τους Πειραιώτες να ζητούν να μπει ένα ποσοστό μεταπώλησης, προκειμένου να τον παραχωρήσουν τον παίκτη. Έτσι, όλα δείχνουν ότι η σημερινή ημέρα θα είναι... «καυτή» για τους ανθρώπους του συλλόγου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons