OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Κορυφαίο το γκολ του Βάις...

Ως κορυφαίο γκολ της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League χαρακτηρίζει το «Eurosport» το τέρμα που πέτυχε ο Βλάντιμιρ Βάις απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, αποθεώνοντας τον Σλοβάκο μέσο του Ολυμπιακού. 

«Τρέλανε» ολόκληρη την Ευρώπη ο Βλάντιμιρ Βάις με το εκπληκτικής ομορφιάς γκολ, που σημείωσε απέναντισ την Παρί Σεν Ζερμέν, και με το οποίο ο Ολυμπιακός ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 την πρωταθλήτρια Γαλλίας.

Το γκολ του  διεθνούς Σλοβάκου μέσου, το οποίο προήλθε από εξαιρετική ατομική προσπάθεια, αν μη τι άλλο προκάλεσε αίσθηση στα κορυφαία πρακτορεία ειδήσεων!

Συγκεκριμένα, τώρα ήταν η σειρά της αγγλικής έκδοσης του «Eurosport» να  αποθεώσει τον 24χρονο εξτρέμ του Ολυμπιακού.

Το «Eurosport» έκανε αφιέρωμα με τα πέντε κορυφαία γεγονότα που «σημάδεψαν» την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με την ενέργεια του Βάις να καταλαμβάνει την πέμπτη θέση.

Χαρακτηρισιτκά, στην πρώτη θέση βρίσκουμε την επιστροφή του Ίκερ Κασίγιας στην Ρεάλ Μαδρίτης, στην αγωνιστική δράση, στην δεύτερη έχουν την κλάση των Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι, χαρακτηρίζοντας τους ένα επίπεδο πάνω από τον Φρανκ Ριμπέρι, οι οποίοι σημείωσαν χατ-τρικ. Στο νούμερο «3» τοποθετούν την αποτελεσματικότητα της Παρί στις εκτελέσεις κόρνερ.

Στη θέση νούμερο «4» βρίσκουμε την «βόμβα μεγατόνων» της Βασιλείας και τον εκτός έδρας θρίαμβο επί της Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» Τσέλσι, ξεχωρίζοντας τον 20χρονο Αιγύπτιο στράικερ και σκόρερ (έκανε το 1-1) στην αναμέτρηση, Μοχάμεντ Σάλαχ.

Και στην θέση νούμερο «5» βρίσκεται το εκπληκτικό τέρμα που σημείωσε ο Βλάντιμιρ Βάις κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

«Μία ταχύτατη ατομική προσπάθεια γεμάτη λαμπρότητα και αλαζονεία», χαρακτηρίζει το γκολ το αγγλικό Eurosport, αποθεώνοντας τον νεαρό Σλοβάκο άσο του Ολυμπιακού!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons