OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Νοκ-άουτ ο Σαλίνο, αγώνα δρόμου ο Μπονγκ...

Χωρίς τον τραυματία Σαλίνο θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του CL κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς είναι και ο Γκαετάν Μπονγκ...

Πύρρειος αποδείχθηκε η νίκη του Ολυμπιακού με σκορ 4-0 επί της Skoda Ξάνθης το βράδυ του Σαββάτου στο Φάληρο.

Και αυτό διότι όπως όλα δείχνουν, οι ερυθρόλευκοι θα στερηθούν των υπηρεσιών των δύο βασικών ακραίων μπακ, Σαλίνο και Μπονγκ, που αμφότεροι αποχώρησαν τραυματίες από τον αγωνιστικό χώρο του "Γεώργιος Καραϊσκάκης"!

Από ένα μαρκάρισμα του Μπέρτου στο μισάωρο της αναμέτρησης, ο Καμερουνέζος διεθνής μπακ δεν μπόρεσε να βγάλει καν το ημίχρονο και αποχώρησε με διάστρεμμα στην ποδοκνημική του δεξιού του ποδιού.

Το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να προλάβει το ματς ο Μπονγκ, αλλά οι πιθανότητες για τον 25χρονο άσο είναι πάρα πολύ λίγες. Εξάλλου αν δεν είναι 100% έτοιμος, ο Μίτσελ δύσκολα θα ρισκάρει να τον ρίξει σε ένα τόσο δυνατό παιχνίδι.

Για τον Σαλίνο, τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, αφού θα χρειαστεί ένα ιατρικό... θαύμα για να εμφανιστεί στη σέντρα του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" το βράδυ της Τρίτης.

Ο Βραζιλιάνος μπακ έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο αριστερά και είναι απίθανο να προλάβει την Παρί.

Οι μοναδικές λύσεις στα χέρια του Μίτσελ μοιάζουν να είναι οι Μανιάτης για το δεξί άκρο, και Χολέμπας για το αριστερό, από τη στιγμή που Τόρες και Παπάζογλου δεν έχουν δηλωθεί για την Ευρώπη.

Όσον αφορά στα της σημερινής (15/9) προπόνησης, οι Πειραιώτες γυμνάστηκαν το πρωί στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, με φόντο την πρεμιέρα του Champions League την Τρίτη.

Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στην Ξάνθη έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα. Με ατομικό συνέχισε ο Τόρες.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons