OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Να ταρακουνήσουμε την Παρί...

Την πεποίθησή του πως ο Ολυμπιακός μπορεί να… ταρακουνήσει την Παρί Σεν Ζερμέν την Τρίτη στο «Γ. Καραϊσκάκης», εξέφρασε ο Σύμβουλος Στρατηγικής, Κριστιάν Καρεμπέ.

Ο Γάλλος μίλησε σε γαλλική ιστοσελίδα με αφορμή τον αγώνα του Θρύλου με τους Παριζιάνους, σημειώνοντας

Διαβάστε τα όσα έχει πει ο Καρεμπέ στην ιστοσελίδα «20minutes.fr», όπου ο τίτλος του κειμένου είναι πως «ο Ολυμπιακός θέλει να κοντράρεται με ομάδες όπως την Παρί».

Αναλυτικά όσα είπε ο Σύμβουλος Στρατηγικής της πειραϊκής ΠΑΕ:

Ε: Τι έχει αλλάξει στην Ελλάδα από τότε που ήσασταν ποδοσφαιριστής, και τώρα;

Α: Όταν έφτασα η χώρα ετοιμαζόταν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004. Το αεροδρόμιο έπρεπε να κατασκευαστεί και οι δρόμοι όλοι ήταν υπό κατασκευή. Τώρα υπάρχει οικονομική κρίση και τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα. Το ποδόσφαιρο έχει εξελιχθεί. Για  εμάς είναι μία ευλογία να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τα πράγματα. Η νεολαία έχει αλλάξει και πρέπει οι παίκτες που προτείνουμε να έχουν τσαμπουκά και να είναι πιο σοφοί. Στόχος μας είναι να παραμείνει ο Ολυμπιακός.

Ε: Ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει πολλούς παίκτες που αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα στην Λιγκ 1. Όπως ο Εντινγκά, ο Μπονγκ και ο Μετζανί. Γιατί;

Α: Επειδή οι παίκτες της Λιγκ 1 έχουν αφήσει πολύ καλές αναμνήσεις που είχαν έρθει στον Ολυμπιακό. Μαζί με τον Πιερ Ισά τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου γνωρίζουμε πολύ καλά το πρωτάθλημα της Γαλλίας. Αυτοί που έρχονται στον Ολυμπιακό έχουν την δυνατότητα να παίξουν στο Champions League και αυτή η μεταγραφή τους, μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο για την καριέρα τους.

Ε: Πως βλέπουν την Παρί Σεν Ζερμέν στην Ελλάδα;

Α: Όπως σε όλο τον κόσμο. Είμαστε υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουμε αυτή την ομάδα στην οποία έχει γίνει μία καλή επένδυση από το Κατάρ. Νομίζω ότι είναι πολύ καλό πράγμα για το γαλλικό ποδόσφαιρο. Μου θυμίζει επενδύσεις που είχαν γίνει πριν από 20 χρόνια στην Μαρσέιγ και την Μπορντό. Και αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος που αποκτήσαμε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 1998. Όταν ο Ζιντάν είχε εμπνεύσει τους νέους. Ελπίζω και ο Ιμπραΐμοβιτς να τους ενθαρρύνει να ασχοληθούν με την Γαλλία.

Ε: Ποιες είναι οι φιλοδοξίες του Ολυμπιακού στον όμιλο; 

Α: Είναι επιθυμία μας να παίξουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες. Γνωρίζουμε την Παρί και την Μπενφίκα και είναι φαβορί του ομίλου. Αλλά, και εμείς έχουμε τύχη. Πρέπει να ενσωματωθούν οι νέοι παίκτες και πρέπει να αποκτήσουν γρήγορα αυτοματισμούς. Την Τρίτη θα είμαστε και θα προσπαθήσουμε να ταρακουνήσουμε την Παρί Σεν Ζερμέν και να προκαλέσουμε καλή εντύπωση στην διοργάνωση, με την ομάδα μας.

Ε: Πως αισθάνεστε που θα έχετε την ευκαιρία να τα πείτε με τον Λοράν Μπλαν ξανά;

Α: Είμαστε πάντα σε επαφές μεταξύ μας. Δεν χρειαζόταν η κλήρωση για να μάθει ο ένας τα νέα του άλλου. Είναι παθιασμένος με την δουλειά του και είναι έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του στον πάγκο της Παρί και ξέρει πολύ καλά τις απαιτήσεις της ομάδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons