OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Με Unicef στο Βέλγιο ο Ολυμπιακός...


Η συνεργασία του Ολυμπιακού με την Unicef για τη διαφήμιση του παγκόσμιου οργανισμού στις ερυθρόλευκες φανέλες αναμένεται να ξεκινήσει απο τον αγώνα της 2ας Οκτωβρίου στις Βρυξέλλες κόντρα στην Αντερλεχτ.


Ο Ολυμπιακός είναι πλέον πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Unicef, με το θέμα να βρίσκεται στα κεντρικά γραφεία του παγκόσμιου οργανισμού και να είναι θέμα ημερών η οριστική συμφωνία με την οποία οι πρωταθλητές Ελλάδας θα γίνουν η δεύτερη ομάδα, μετά την Μπαρτσελόνα, που θα έχει στις φανέλες του για την τρέχουσα σεζόν τον παγκόσμιο οργανισμό. Μάλιστα, ο Ολυμπιακός ο οποίος παραιτήθηκε απο τα 2 και πλέον εκατομμύρια ευρώ της χορηγίας του ΟΠΑΠ για τη διαφήμιση στη φανέλα του, θα πληρώσει και ένα ποσό στη Unicef για να τη διαφημίζει και να γίνει επί της ουσίας χορηγός του τόσο σημαντικού παγκόσμιου οργανισμού. Ηδη οι «ερυθρόλευκοι» είναι στη διαδικασία να ετοιμάσουν τις νέες φανέλες, με το λευκό στη μέση της εμφάνισης που υπήρξε στα ματς με την Ξάνθη, την Παρί και τον Παναιτωλικό να φεύγει, και να έχουν ήδη ενημερώσει και την UEFA για τη διαφήμιση που θα έχουν στον αγώνα του Βελγίου απέναντι στην Αντερλεχτ.

Ενα σεβαστό ποσό θα πληρώσει στην Unicef ο Ολυμπιακός για να μπορεί να την διαφημίζει στις φανέλες του από το ματς με την Αντερλεχτ και όλη την τρέχουσα σεζόν.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons