OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Θα παλέψουμε για την πρόκριση...

Υπόσχεση ότι αυτός και οι συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό θα παλέψουν για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ έδωσε ο Χαβιέ Σαβιόλα μιλώντας μετά την προπόνηση της ομάδας.

 
 
Ωστόσο, ο αργεντινός άσος ξεκαθάρισε ότι προέχει το ματς με την Ξάνθη.
«Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί. Στο μυαλό μας αυτή τη στιγμή είναι στην Ξάνθη. Θέλουμε να πάρουμε αυτό το σημαντικό ματς και να πετύχουμε την τέταρτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα για να πάμε με την καλύτερη ψυχολογία στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν», ανέφερε ο αργεντινός άσος ο οποίος σχολίασε για τον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

« Πρόκειται για έναν δύσκολο όμιλο, αλλά θα παλέψουμε για την πρόκριση. Κάθε ομάδα θα διεκδικήσει τις πιθανότητές της και πιστεύω ότι θα γίνουν καλά παιχνίδια. Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κερδίσει η ομάδα μου και θα είναι ευχάριστο να συνδυαστεί και με ένα δικό μου γκολ».

Ο Αργεντινός τόνισε ότι δουλεύει σκληρά καθημερινά για να είναι πανέτοιμος και –τέλος- σχολίασε για το γεγονός ότι θα τεθεί αντιμέτωπος με την Μπενφίκα την παλιά του ομάδα.

«Χάρηκα πολύ που πέσαμε με την Μπενφίκα. Θα συναντήσω παλιούς φίλους και ανθρώπους με τους οποίους διατηρώ καλές σχέσεις. Θα γίνουν δύο καλά παιχνίδια», κατέληξε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons