OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Επιστρέφει ο Αβραάμ...

Το ντεμπούτο του στις φετινές επίσημες υποχρεώσεις του Ολυμπιακού θα κάνει ο Αβραάμ, καθώς ο αρχηγός επιστρέφει στην αγωνιστική δράση. Θα πάρει χρόνο συμμετοχής με Φωκικό στο Κύπελλο.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος θα πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του για την φετινή σεζόν (2013-2014) σε ματς του Ολυμπιακού, επιστρέφοντας στην αγωνιστική δράση στο παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης (25/9, 18:00), με τους Πειραιώτες να υποδέχονται στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" τον Φωκικό.

Ο αρχηγός των ερυθρολεύκων προπονείται κανονικά με την ομάδα το τελευταίο διάστημα, ήταν έτοιμος και θα μπορούσε να παίξει ακόμη και στο Αγρίνιο, αλλά ο Μίτσελ δεν ήθελε να ρισκάρει την συμμετοχή του. Ο Ισπανός τεχνικός, όμως, θα τον χρησιμοποιήσει στην αναμέτρηση κόντρα στον Φωκικό.

Αναλόγως με το πως θα παρουσιαστεί ο 29χρονος στόπερ, ο προπονητής θα βγάλει συμπεράσματα για το αν θα μπορεί να τον εμπιστευθεί τόσο για το ματς κόντρα στον Πανιώνιο, όσο και για την αναμέτρηση του Champions League απέναντι στην Άντερλεχτ. Πιθανότερος παρτενέρ του θα είναι ο Δημήτρης Σιόβας, τον οποίο εμπιστεύεται σε μεγάλο βαθμό ο Μίτσελ.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος χει κάνει κανονικά προετοιμασία με τον Ολυμπιακό, οπότε δεν υπολείπεται σε θέμα φυσικής κατάστασης. Απλά, το τελευταίο διάστημα αντιμετώπισε ορισμένους μικροτραυματισμούς στο πόδι και το ιατρικό-τιμ επέλεξε να τον ξεκουράσει, ώστε να μην ζορίσει περισσότερο το πόδι του. Με την επιστροφή του θα προσφέρει σιγουριά και ασφάλεια στην ερυθρόλευκη άμυνα, βοηθώντας με την εμπειρία του την ομάδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons