OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν έχουν διαφορές Ολυμπιακός, Άντερλεχτ...

Την εκτίμηση ότι δεν χωρίζουν πολλές και σημαντικές αγωνιστικές διαφορές τη Άντερλεχτ και τον Ολυμπιακό εξέφρασε αναλυτής από το Βέλγιο, ο οποίος αναφερόμενος στην μάχη του «Κόνσταντ Βάντερ Στοκ» έκανε λόγο για ένα  δύσκολο ματς και για τις δύο ομάδες.

 Την άποψη ότι δεν χωρίζουν σημαντικές διαφορές μεταξύ της Άντερλεχτ και του Ολυμπιακού κατέθεσε ο Γκι Βαντερσμίσεν.

Ο εν λόγω αναλυτής, ο οποίος εξηγεί ποδοσφαιρικά παιχνίδια εδώ και πολλά χρόνια, κατέθεσε τις σκέψεις του για την αναμέτρηση του «Κόνσταντ Βάντερ Στοκ» την προσεχή Τετάρτη, μιλώντας στην ιστοσελίδα «voetbalbelgie.be» υποστήριξε ότι το παιχνίδι της προσεχούς Τετάρτης προβλέπεται να είναι δύσκολο και καθορισιτκό και για τις δύο ομάδες.

«Προσωπικά περιμένω ένα ανοιχτό και δύσκολο ματς και για τους δύο», τόνισε αρχικά για να συμπληρώσει: «Πρέπει να ξεκαθαρίζουμε κάθε φορά το εξής: τα εθνικά πρωταθλήματα δεν έχουν καμία σχέση με το Τσάμπιονς Λιγκ. Πρόκειται για διοργάνωση με μεγάλο επίπεδο δυσκολίας που ξεπερνά ακόμα και τα κορυφαία πρωταθλήματα» ήταν η αρχική του τοποθέτηση, για να προσθέσει αναφερόμενος στο αγωνισιτκό πρόσωπο που παρουσιάζει η Άντερλεχτ

«Μέχρι στιγμής δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα. Για εκείνη το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να δείξει τεράστια προσοχή, ειδικά στο πρώτο εικοσάλεπτο. Σε μία τέτοια διοργάνωση φαίνονται οι πραγματικά μεγάλες ομάδες».

Καταλήγοντας υποστήριξε ό,τι «είναι η στιγμή να δείξει κάτι η Άντερλεχτ. Εκπροσωπεί το Βέλγιο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να παίξει ποδόσφαιρο αξιώσεων και όχι την μπάλα που βλέπουμε έως τώρα. Ατομικά έχει μονάδες ικανές να κάνουν την διαφορά. Στο σύνολό τους όμως δεν έχουν βρει την απαιτούμενη χημεία.

Η ελληνική λίγκα; Είναι ένα πρωτάθλημα όπου ξεχωρίζει ο Ολυμπιακός όμως δεν έχει αισθητή απόκλιση από το βελγικό. Η Άντερλεχτ πρέπει να βασιστεί στην δική της δύναμη και αυτή της έδρας της. Το γεγονός πως παίζει στο γήπεδό της, της δίνει ένα έξτρα πλεονέκτημα απέναντι σε έναν αντίπαλο που χρίζει προσοχής.

Και αυτό διότι και εκείνος θέλει το αποτέλεσμα ενώ έχει και επικίνδυνους παίκτες. Είναι ενδεχομένως και μία ευκαιρία να πάρει... ρεβάνς από την ήττα της στο φιλικό που είχε δώσει στην έδρα του Ολυμπιακού».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons