OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Οι Διεθνείς μας... Μήτρογλου - Κάμπελ - Βάις

Ο Κώστας Μήτρογλου έστειλε... αδιάβαστο και το Λιχτενστάιν σκοράροντας το μοναδικό και νικητήριο γκολ της Εθνικής μας (0-1) στο εκτός έδρας ματς της για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Σε ένα ματς όπου η Εθνική μας είχε δύο δοκάρια (67' με Κατσουράνη και 73' με Νίνη) υπερκέρασε δύσκολα το εκτός έδρας εμπόδιο του Λιχτενστάιν με σκορ 1-0. Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης και MVP του αγώνα ήταν ο Μήτρογλου που σκόραρε από κοντά στο 72' με πολύ ωραία προβολή. Η πρώτη μπαλιά έγινε από τον Κατσουράνη προς τον Τοροσίδη που έβγαλε με την "μία" την μπάλα στον "Μητρογκόλ", ο οποίος έγραψε το τελικό αποτέλεσμα. Κώστα, μόνο εσύ...

Με γκολ του Τζόελ Κάμπελ, η Κόστα Ρίκα επιβλήθηκε με σκορ 3-1 των ΗΠΑ και πέρασε στην κορυφή του ομίλου για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Ο άσος του Ολυμπιακού ήταν ο κορυφαίος της ομάδας και ο παίκτης που έκρινε ουσιαστικά την μοίρα του ματς. Στο 75΄ έφυγε σαν «βέλος» στην αντεπίθεση και με κοντινό πλασέ σφράγισε το τρίποντο για τη χώρα του και ενώ οι Αμερικανοί πίεζαν σε εκείνο το σημείο για την ισοφάριση.

Ένας ακόμα παίκτης του Θρύλου έκανε εκπληκτικό ματς. Ο Βλάντιμιρ Βάις ήταν πολύ καλός στη νίκη της Σλοβακίας με 1-0 στην Βοσνία.

Η Σλοβακία και ο Βάις χάλασαν το... πάρτι της Βοσνίας. Οι Σλοβάκοι άψογα στημένοι πήραν μεγάλη εκτός έδρας νίκη 1-0 κόντρα στην πρωτοπόρο του ομίλου, έφτασαν τους 12 βαθμούς και εκτός από το... δώρο στην Εθνική μπήκαν και αυτοί στο κόλπο της πρόκρισης. Σε αυτό πάντως βοήθησε και ο Βάις, ο παίκτης του Θρύλου που έπαιξε σε όλο το ματς και είχε πολύ καλή παρουσία. Αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο, κράτησε μπάλα όταν έπρεπε, βοήθησε στην κυκλοφορία, κέρδισε αρκετά φάουλ, ενώ είχε και μεγάλη ευκαιρία στο 59' να σκοράρει, αλλά έπειτα από ωραία κίνηση, το πλασέ κατέληξε μόλις άουτ.





 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons