OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Η νέα φανέλα των πρωταθλητών Ευρώπης...

Με χρυσή γραμματοσειρά θα είναι τυπωμένοι οι αριθμοί και τα ονόματα στη νέα φανέλα της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, όπως γνωστοποιεί η ΚΑΕ, που έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου των «ερυθρόλευκων» που αφορά τις νέες φανέλες αναφέρει:

«Η νέα φανέλα του ΘΡΥΛΟΥ είναι εδώ! Ο Ολυμπιακός δίνει στην δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες από την νέα φανέλα της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014. Η νέα φανέλα η οποία θα παρουσιαστεί επίσημα από τους παίκτες της ομάδας λίγο πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά στο τουρνουά της Πάτρας όπου συμμετέχει ο Ολυμπιακός (αύριο Σάββατο 14/9 και την Κυριακή 15/9).

Η φανέλα έχει σχεδιαστεί ειδικά για τον Back2Back Πρωταθλητή Ευρώπης και κρύβει πολλές εκπλήξεις για τους φίλους της ομάδας καθιστώντας την μοναδική και συλλεκτική!
Ένα από τα στοιχεία (δεν είναι μόνο αυτό) που την κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι οι αριθμοί και τα ονόματα θα είναι τυπωμένα με χρυσή γραμματοσειρά, ενώ η ερυθρόλευκη εμφάνιση θα έχει εφτά ρίγες αντί για πέντε που είχε τα προηγούμενα χρόνια».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons