OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Να πετύχω πολλά με τον Ολυμπιακό...

Για την νέα σελίδα, που άνοιξε στην καριέρα του με την ανάληψη καθηκόντων στρατηγικής και διεθνών σχέσεων του Ολυμπιακού, μίλησε ο Κριστιάν Καρεμπέ, τονίζοντας ότι θέλει να πετύχει πολλά με τον Θρύλο!

Για τις βλέψεις και τις προσωπικές του φιλοδοξίες από το πόστο του υπεύθυνου συμβούλου στρατηγικής και διεθνών σχέσεων του Ολυμπιακού μίλησε ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Το υψηλό διοικητικό στέλεχος των νταμπλούχων Ελλάδας παραχώρησε συνέντευξη στο «TuttoMercato Web» με αφορμή το χθεσινό παιχνίδι της Μίλαν με τη Σαμπντόρια στην οποία είχε αγωνιστεί κατά το παρελθόν, μιλώντας μεταξύ άλλων και για την παρουσία του στον Θρύλο:

«Βρίσκομαι σε αυτή τη δουλειά πρώτη χρονιά και θέλω να πετύχω πολλά με τον Ολυμπιακό. Επιθυμώ να τα πάω καλά», ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος άσος, ενώ σχετικά με το πέρασμα του Γκρέκο από το μεγάλο Λιμάνι ανέφερε: «Δεν είναι εύκολη η πρώτη σεζόν στο εξωτερικό. Για τους περισσότερους ποδοσφαιριστές είναι μεταβατική. Είναι πολύ σημαντικός για τη Λιβόρνο».

Επιπλέον ο Καρεμπέ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να εργαστεί κάποια στιγμή στην Ιταλία: «Ποτέ μη λες ποτέ. Δεν ξεχνάω ότι στο Καμπιονάτο αγωνιζόμουν όταν έκανα μεταγραφή στη Ρεάλ».

Παράλληλα δεν δίστασε να τοποθετηθεί και για τη μεταγραφή του καλοκαιριού, εκείνη του Μπέιλ στη Ρεάλ: «Δεν πήρε απλώς έναν εξαιρετικό παίκτη, είναι μία μεγάλη εμπορική συμφωνία. Να είστε σίγουροι ότι θα τα βγάλει αυτά τα λεφτά και με το παραπάνω»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons