OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Χόφενχαϊμ - Ολυμπιακός 4-1 (Abraham 11') (Volland 33') (Schipplock 72') (Firmino 77') (Diamantakos 90')


Ένας Ολυμπιακός χωρίς ίχνος... φρεσκάδας γνώρισε την ήττα με 4-0 από την Χόφενχαϊμ στην "Rhein-Neckar Arena". Οι ποδοσφαιριστές του Μίτσελ δεν έδειξαν σε κανένα σημείο του αγώνα την εξαιρετική εικόνα τους απέναντι στην Στουτγκάρδη πριν δύο ημέρες. Το αδιάκοπο τρέξιμο την Πέμπτη συν το 9άωρο πήγαινε-έλα ταξίδι άφησαν τα σημάδια τους στους πρωταθλητές.

90' Γκολ ο Ολυμπιακός με τον Διαμαντάκο....
Ο Λυκογιάννης εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα κόντραρε και ο Διαμαντάκος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 4-1 που είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

77' Γκολ για την Χοφενχάιμ με τον Φιρμίνο να κάνει το 4-0...
72' Γκολ για την Χοφενχάιμ με τον Σίμπλοκ...
Ωραία επίθεση των Γερμανών, άλλαξαν πολύ καλά την μπάλα για να καταλήξει στον Σίμπλοκ, ο οποίος πλασάρει και ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0..

33' Γκολ για την Χοφενχάιμ με τον Βόλαντ... 
Οι Γερμανοί θα φύγουν στην κόντρα από το λάθος του Σάμαρη, ο Φιρμάνο κάνει κάθετη πάσα, εκεί που ο Χολέμπας χάνει τον Βόλαντ, ο οποίος πλασάρει και κάνει το 2-0 για τους Γερμανούς.

11' Γκολ για την Χοφενχάιμ με κεφαλιά του Άμπραχαμ...
Σέντρα από αριστερά, μπροστά από τον πεσμένο Χολέμπας, ο Άμπραχαμ θα πηδήξει μόνος στην καρδιά της άμυνας του Ολυμπιακού και με κεφαλιά θα κάνει το 1-0.


Ο Μέγιερι θα είναι κάτω από την εστία. Ο Σαλίνο και ο Χολέβας στα δύο άκρα της άμυνας. Στο κέντρο της οι Μεντζανί και Σιόβας. Στη μεσαία γραμμή οι: Μανιάτης, Σάμαρης με τον Μασάντο λίγο πιο μπροστά από αυτούς. Στα άκρα οι: Κάμπελ και Φετφατζίδης και στην κορυφή της επίθεσης ο Μήτρογλου.

Η 11άδα της Χοφενχαϊμ: Κάστεελ, Μπεκ, Ρούντι, Πολάνσκι, Φιρμίνο, Ελιουνούνσι, Αμπραχάμ, Μοντέστε, Βέστεργκάαρντ, Βόλαντ, Τόλιχαν.

Η 11άδα του Ολυμπιακού... Μέγιερι, Σαλίνο, Μεντζανί, Σιόβας, Χολέβας, Μανιάτης, Σάμαρης, Μασάντο, Φετφατζίδης, Κάμπελ και Μήτρογλου.

Ο Κάμπελ θα κάνει το ντεμπούτο του με τα χρώματα του Ολυμπιακού μετά τον δανεισμό του από την Άρσεναλ.

Στην 11άδα του Ολυμπιακού βρίσκεται και ο Μεντζανί. Για πρώτη φορά βασικός.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons