OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Ενοχλήσεις ο Ιμπαγάσα...

Μετά τον Βλάντιμιρ Βάις και ο Αριέλ Ιμπαγάσα θα μείνει εκτός από το δεύτερο φιλικό του Ολυμπιακού, επί γερμανικού εδάφους, κόντρα στη Χόφενχαϊμ. «Πρώτη» για Κάμπελ και Ρομπέρτο.

Με μείον δύο παίκτες συνεχίστηκε το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στο Μπαντ Σένμπορν. Ο Βλάντιμιρ Βάις έκανε και σήμερα (27/7) ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης τετρακέφαλου, λόγω των ενοχλήσεων που ένιωθε, με τον Αριέλ Ιμπαγάσα να εγκαταλείπει την προπόνηση, καθώς αισθάνθηκε ένα τράβηγμα στους οπίσθιους μηριαίους και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο. Φυσικά, δεν τίθεται θέμα συμμετοχής κανενός εκ των δύο, στο φιλικό κόντρα στη Χόφενχαϊμ (28/7, 16:00 ώρα Ελλάδας).

Από ‘κει και πέρα, όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του φιλικού με την Στουτγκάρδη γυμνάστηκαν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, κάνοντας αποθεραπεία και ενδυνάμωση. Οι υπόλοιποι άρχισαν με τρέξιμο, συνέχισαν με βάρη και τέλος έπιασαν μπάλα, όπου έκαναν ασκήσεις γρήγορης εναλλαγής της κατοχής και πίεση προς τον αντίπαλο, με το πρόγραμμα να ολοκληρώνεται με δίτερμα σε μικρό χώρο.

Στο μεταξύ, την πρώτη τους προπόνηση φορώντας τα ερυθρόλευκα πραγματοποίησαν οι Τζόελ Κάμπελ και Ρομπέρτο. Τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα των νταμπλούχων Ελλάδας βρίσκονται από χθες (26/7) στη Γερμανία, όπου παρακολούθησαν το φιλικό με την Στουτγκάρδη και σήμερα γυμνάστηκαν κανονικά υπό τις οδηγίες των συνεργατών του Μίτσελ.

Ανακοινώθηκε η Σαντχάουσεν

Άλλο ένα φιλικό θα δώσει ο Ολυμπιακός πριν αναχωρήσει από τη Γερμανία, με προορισμό την Αγγλία και το σπουδαίο ματς με τη Λίβερπουλ (3/8). Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τη Σαντχάουσεν την Τετάρτη, 31 Ιουλίου, στις 20:00 (ώρα Ελλάδας).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Ακόμη ένα φιλικό, επί γερμανικού εδάφους, θα δώσει πριν αναχωρήσει για το Λίβερπουλ ο Ολυμπιακός μας. Αντίπαλος θα είναι η γερμανική Σαντχάουσεν και η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 31 Ιουλίου, στις 20:00 (ώρα Ελλάδας, 19:00 τοπική), στο γήπεδο Χάρτβαλντ Στάντιον».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons