OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Η διοίκηση έκανε αυτό που έπρεπε...

Η διοίκηση έκανε αυτό που έπρεπε, τώρα θα «μιλήσει» και ο κόσμος...

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε χθες τα εισιτήρια διαρκείας της καινούργιας αγωνιστικής περιόδου και η αλήθεια είναι πως τόσο τα προνόμια όσο και πολύ περισσότερο οι μειώσεις που δίνουν οι «ερυθρόλευκοι» στους οπαδούς, είναι εντυπωσιακές! Αυτό που έλεγαν το προηγούμενο διάστημα οι διοικούντες την ΠΑΕ ήταν πως θα υπάρξουν γενναίες μειώσεις στις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας και όπως φάνηκε στην πράξη έτσι έγινε από τους Πειραιώτες. Οι μειώσεις που υπήρξαν στα εισιτήρια διαρκείας είναι από 11% μέχρι 30% και όπως και να το κάνουμε είναι νούμερα αρκετά ικανοποιητικά και δείχνει ξεκάθαρα ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει πλήρη γνώση της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα με την οικονομική κρίση που έχει ξεσπάσει! Oπως και τα προνόμια που προσφέρουν οι χορηγοί στους οπαδούς του Θρύλου είναι αρκετά σημαντικά για όσους επιλέξουν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας.

Το σημαντικό είναι πως η διοίκηση του Ολυμπιακού έκανε αυτό που έπρεπε από την πλευρά της και συνεχίζει φυσικά να το κάνει αφού εκκρεμούν και οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις των «ερυθρoλεύκων» για την ενίσχυση του ρόστερ. Και φυσικά οι μεταγραφές πάντα αποτελούν ένα παραπάνω κίνητρο για τον κόσμο ώστε να κάνει την κίνηση να αποκτήσει μία μόνιμη θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οπως και να έχει η διοίκηση έκανε τα λόγια της πράξη, υπήρξαν γενναίες μειώσεις στις τιμές και τώρα ήρθε η ώρα του κόσμου να «μιλήσει» και να κάνει αυτό που πρέπει. Δηλαδή να γεμίσει το γήπεδο με διαρκείας και σε κάθε ματς η εικόνα του Ναού να είναι αυτή που αρμόζει στον Θρύλο! Ο Ολυμπιακός με τις τιμές που έβαλε έκανε προσιτά τα διαρκείας για τον κόσμο, για όσους φυσικά μπορούν αυτή την εποχή να δώσουν κάποια χρήματα για την αγαπημένη τους ομάδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» με τις κινήσεις που κάνουν μέχρι τώρα, δείχνουν ότι θέλουν να εμφανιστούν πολύ καλύτεροι την καινούργια χρονιά και αυτό επίσης αποτελεί πολύ σημαντικό κίνητρο για τον κόσμο για να κάνει την κίνηση να αγοράσει ένα εισιτήριο διαρκείας. Ολοι στο «Γ. Καραϊσκάκης», λοιπόν, για την αγάπη για τον Θρύλο μας, «γιατί είμαι Ολυμπιακός»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons