OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Ο Μίτσελ μίλησε για όλα...

Ο Μίτσελ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου που βρίσκονται στο Ζέεφελντ και στο sport-fm.gr και αναφέρθηκε σε όλα! Τι είπε για Τζεμπούρ, Μασάντο, Μπότατενγκ.

Ανετος. Χαμογελαστός. Τα media τα έχει του… κουταλιού. Εχει δουλέψει σε αυτά ξέρει πολύ καλά πως είναι να βρίσκεσαι και στην απέναντι μεριά. Τρομερά επικοινωνιακός ο Μίτσελ έκατσε για περίπου μία ώρα και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις… Για την ώρα μόνο ένα μικρό μέρος… Τα υπόλοιπα και τα πιο… ζουμερά αργά το βράδυ!

Πώς κυλούν οι πρώτες μέρες της προετοιμασίας; Βλέπουμε ότι δίνετε έμφαση στη φυσική κατάσταση.

«Δεν μ' αρέσουν πολύ οι προετοιμασίες. Υποφέρω λίγο στις προετοιμασίες. Οταν ήμουν παίκτης αλλά και τώρα που είμαι προπονητής. Είναι μία περίοδος για να προετοιμαστούμε καλύτερα και να ετοιμάσουμε πράγματα ενόψει της νέας σεζόν. Καταλαβαίνω ότι είναι μία μεγάλη ομάδα και οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να σταματήσουν. Τους ζητάμε μεγάλη προσπάθεια και θέλουμε να τους έχουμε έτοιμους όσο το δυνατόν γρηγορότερα».

Βλέπουμε ότι δίνετε έμφαση στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Αυτός είναι ο τρόπος της δουλειάς σας ή θέλετε να βελτιώσετε κάτι που είδατε την περσινή σεζόν;

«Αν έλεγα το δεύτερο θα μιλούσα άσχημα για τον προηγούμενο προπονητή και δεν θέλω να το κάνω. Πιο πολύ είναι η ιδέα της δουλειάς μας. Η αλήθεια είναι ότι στην πρώτη εβδομάδα δουλεύουμε στη φυσική κατάσταση και από την 2η με την μπάλα και το κομμάτι της τακτικής. Επίσης στο τακτικό κομμάτι δουλεύουμε και παράλληλα στη φυσική κατάσταση. Ετσι θα καταλάβουν οι ποδοσφαιριστές ότι όσο πιο κουρασμένοι είναι μες στον αγώνα, τόσο πιο πολύ θα πρέπει να κρατήσουμε την κατοχή της μπάλας»  


Σε ότι αφορά τις φήμες που θέλουν τον Αμπντούν να βρίσκεται στο στόχαστρο συλλόγων από το εξωτερικό, στον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζουν ότι δεν έχουν καμία πρόταση στα χέρια τους για τον Αλγερινό άσο.

Κατηγορηματικοί παρουσιάζονται στον Ολυμπιακό αναφορικά με το θέμα του Τζαμέλ Αμπντούν. Κορυφαία διοικητικά στελέχη των νταμπλούχων Ελλάδας ξεκαθάριζαν την Πέμπτη ότι παρά τη έντονη φημολογία που έχει ξεσπάσει γύρω από το μέλλον του Τζαμέλ Αμπντούν, ακόμη δεν έχει φθάσει καμία επίσημη πρόταση από ομάδα του εξωτερικού για τον Αλγερινό μεσοεπιθετικό και MVP  του περυσινού πρωταθλήματος.

 Αυτό πάντως, δεν σημαίνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα μπουν σε διαδικασία συζητήσεων, σε περίπτωση που έρθει κάποια ικανοποιητική οικονομικά πρόταση για τον Αμπντούν. Εξάλλου, πέραν των γνωστών μεταγραφικών στόχων, στον Ολυμπιακό σκοπεύουν να κάνουν 2-3 ακόμα κινήσεις και φυσικά σε περίπτωση που αποχωρήσει κάποιος βασικός η θέση του θα καλυφθεί.


Το πρωί της Πέμπτης, οι Πειραιώτες πραγματοποίησαν δύο προπονήσεις. Ωστόσο, ο Μίτσελ δεν σταματάει την δουλειά και στις 19:30 οι παίκτες του Ολυμπιακού προπονούνται για τρίτη φορά μέσα στην μέρα!

Τα… βάσανα ξεκίνησαν για τα… καλά για τους νταμπλούχους Ελλάδας και ο Ισπανός προπονητής του Θρύλου, δεν χαρίζεται στους ποδοσφαιριστές του.


Τον δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε ο Ανδρέας Τάτος στο εκπαιδευτικό δίτερμα της Πέμπτης, με τον νεαρό άσο του Ολυμπιακού να παρουσιάζει ψήγματα της αξίας του.

Σε αποθέωση των ...ελληνικών νιάτων αποδεικνύοντια για τιον Ολυμπιακό τα πρώτα εκπαιδευτικά διτέρματα επί αυστριακού εδάφους, Την Τετάρτη ο Κώστας Μήτρογλου ήταν αυτός, που άνοιξε ...λογαριασμό πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ, ενώ την Πέμπτη τη σκυτάλη πήρε ο Ανδρέας Τάτος!

Ο 23χρονος μέσος μετά από εξαιρετική μπαλιά του Αμπντουν πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ. ενδεικτικό του ότι προσπαθεί πάρα πολύ στις προπονήσεις, ώστε να πείσει το Μίτσελ ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ της επόμενης περιόδου.

Η φάση που... τρέλανε κόσμο όμως ήταν με πρωταγωνιστή τον Παπάζογλου. Αν και μπακ και ενίοτε στόπερ πήρε την μπάλα, έκανε ντρίμπλα αποφεύγοντας δύο προσωπικούς αντιπάλους και εξαπέλυσε ένα δυνατό διαγώνιο σουτ που βρήκε στο δοκάρι. Εάν έμπαινε θα ήταν... γκολάρα.

Πολύ καλή φάση για γκολ είχε και ο Διαμαντάκος σε ένα σουτ που πέρασε λίγο άουτ αλλά και ο Μήτρογλου με κεφαλιά όταν του σέντραρε την μπάλα ο Σαλίνο που συνεργάστηκε πολύ καλά με τον Ιμπαγάσα. Ο Μήτρογλου είχε και ακόμα μία καλή φάση στο ενεργητικό του για να σκοράρει με σουτ.
Πέραν τούτου εκτός από τον Φουστέρ -που ήταν και φρέσκος και κινητικός και αρκετά ουσιώδης- καλά στοιχεία έδειξε ο Σαλίνο, ο Χολέμπας παρουσιάζει ανοδική πορεία ενώ ο Τάτος ήταν κινητικός και πάλεψε με γκολ αλλά και καλές μπαλιές. Οι πρώτες αλλαγές του Ισπανού προπονητή στο διπλό ήταν με την είσοδο των Σιώπη, Τσόρι Ντομίνγκες, Φουστέρ και Μέγιερι (για τους πορτοκαλί).

Για τους μπλε μπήκαν οι Τάτος, Μανιάτης και Ολαιτάν. Δεν συνέχισαν οι Ντε Βινσέντι, Φετφατζίδης, Σάμαρης, Χολέμπας, Μασάντο και Κάρολ. Ακολούθως υπήρξαν νέες ανακατατάξεις καθώς μπήκαν στον αγώνα για τους μεν μπλε οι Φετφατζίδης, Ντε Βινσέντι, Μανιάτης και Χολέμπας και για τους δε πορτοκαλί ο Σάμαρης, ο Μασάντο και ο Ιμπαγάσα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons