OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Στην Ελλάδα ο Ρομπέρτο Χιμένεθ για τον Ολυμπιακό...

Ο Ισπανός τερματοφύλακας, Ρομπέρτο Χιμένεθ βρίσκεται στην Ελλάδα και τις επόμενες ώρες αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Το μεταγραφικό ντεμαράζ των Νταμπλούχων Ελλάδας συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Χαβιέρ Σαβιόλα και του Καρλ Μετζανί, έρχεται η ώρα και για τον Ρομπέρτο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας, θα είναι η τρίτη μεταγραφή του Ολυμπιακού σε μόλις 24 ώρες και είναι φανερό πλέον πως το "ερυθρόλευκο" ρόστερ ενισχύεται και δυναμώνει σε χρόνο ρεκόρ!

O 27χρονος τερματοφύλακας, ήρθε στη χώρα μας το μεσημέρι της Πέμπτης και τις επόμενες ώρες, αναμένεται να ανακοινωθεί από την Πειραϊκή ΠΑΕ.

Ο Ισπανός πορτιέρο που την περσινή σεζόν πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την Σαραγόσα, αναμένεται να επιστρέψει στην Ατλέτικο Μαδρίτης (σ.σ ομάδα που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα) και να παραχωρηθεί δανεικός για μια σεζόν στον Ολυμπιακό.

Πρόκειται για έναν τερματοφύλακα, που στην αρχή της καριέρας του θεωρούνταν από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ισπανία και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στους "ροχιμπλάνκος". Για να καταλάβεις κανείς την αξία αυτού του ποδοσφαιριστή, φτάνει να δει πως η Μπενφίκα έδωσε 8.500.000€ για να τον αποκτήσει.

Στην Πορτογαλία έμεινε για μια σεζόν (πραγματοποιώντας 40 εμφανίσεις!), ενώ το 2011 πήρε μεταγραφή στην Σαραγόσα έναντι 8.600.00€!

Επίσης, έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας και την επόμενη σεζόν αναμένεται να επιστρέψει στην Ατλέτικο Μαδρίτης για τρίτη φορά στην καριέρα του.

Δεν χρειάζεται να γράψουμε περισσότερα πράγματα για να αντιληφθείτε την αξία του Ρομπέρτο και πόσο σημαντική προσθήκη είναι για τον Ολυμπιακό!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons