OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

SC Freiburg - Olympiacos FC 4-2 (Mehmedi 4') (Schmid 16') (Mehmedi 22') (Tatos 47') (Zouk 72') (Olaitan 73')



Προβληματισμένος από την αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού εμφανίστηκε μετά το 4-2 από τη Φράιμπουργκ ο Μίτσελ...

Στα πολλά αμυντικά προβλήματα του Ολυμπιακού (που είχαν ως αποτέλεσμα να δεχθεί τρία γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο) στάθηκε μετά το 4-2 από τη Φράιμπουργκ ο Μίτσελ.

«Δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα. Δεχόμασταν πολλές ευκαιρίες, έγιναν τέσσερα σουτ και μπήκαν τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό είναι ένα κακό νέο, αν θέλουμε να είμαστε δυνατοί και σταθεροί στην Ευρώπη φέτος», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ερωτώμενος για τα δυο διαφορετικά πρόσωπα του Ολυμπιακού, ο Μίτσελ τόνισε πως «είμαι ο ίδιος προπονητής και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Απλά πρέπει να κάνουμε καλύτερα τα πράγματα, όπως τα κάναμε στο δεύτερο μέρος».

Όσο για τη συνέχεια, σημείωσε: «Αυτό το πρώτο στάδιο ήταν πιο πολύ για να δουλέψουμε την φυσική κατάσταση. Τώρα πρέπει να διορθώσουμε και να δουλέψουμε στην τεχνική. Να μην κοιτάξουμε απλά τα λάθη αλλά και τα θετικά στοιχεία και να πάμε για το πρωτάθλημα».

Τέλος, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί και στο θέμα των προσθαφαιρέσεων στο ρόστερ, λέγοντας:

«Ελπίζω στο επόμενο στάδιο στην Γερμανία να έχουμε καινούριους παίκτες και να αποφασίζουμε για το ρόστερ. Είναι δύσκολο να αποφασίζουμε για τους παίκτες που θα φύγουν, αν δεν έχουν έρθει καινούριοι».


Τέλος στο παιχνίδι. Η Φράιμπουργκ επικράτησε 4-2 του Ολυμπιακού.
  
73' Γκολ για τον Ολυμπιακό με τον Ολαϊτάν.Ο Καραγκούνης μπήκε από δεξιά, ο Φετφατζίδης πλασάρει, ο Μπατς αποκρούει, αλλά στη συνέχεια ο Ολαϊτάν κάνει το 4-2.

71' Γκολ για την Φράιμπουρκ μετά από τραγικό λάθος του Κάρολ.Ο έμπειρος τερματοφύλακας καθυστέρησε να διώξει και ο Τσουκ σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα του Ολυμπιακού. 

47' Γκολ για τον Ολυμπιακό με τον Τάτο...Ο Ολυμπιακός πιέζει ψηλά, οι Γερμανοί αμυντικοί γύρισαν την μπάλα στον τερματοφύλακά τους, αλλά ο Τάτος, θα εκμεταλλευτεί το κακό κοντρόλ του τελευταίου και με προβολή, θα μειώσει για τον Ολυμπιακό.


Βγαίνουν οι Σάμαρης, Φουστέρ και Κοντρέρας, για να μπουν οι Γκρέκο, Τάτος και Παπαδόπουλος.
30' Δοκάρι για τον Ολυμπιακό, με πανέμορφο σουτ του Μανιάτη...Ο Σαλίνο έκανε σέντρα, ο Μήτρογλου κατέβασε, γύρισε στον Μανιάτη, όμως το σουτ του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Σόλοφ.
 
22' Γκολ για την Φράιμπουργκ, με τον Μεχμεντί να βγαίνει πίσω από την πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού, να "κρεμάει" τον Μέγιερι και να κάνει το 3-0.

16' Δεύτερο γκολ για την Φράιμπουρκ με τον Σμιντ... Μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, κακή αντίδραση από τον Μανωλά και ο Σμιντ κατεβάζει την μπάλα, μόνος και πλασάρει για να κάνει το 2-0.

4' Γκολ για την Φράιμπουργκ με τον Μεχμέτι. "Πανικός" για λίγο στην άμυνα του Ολυμπιακού, ο Μεχμέντι με προβολή κάνει το 1-0 για τους Γερμανούς, πολύ νωρίς.

Οι Τσόρι Ντομίνγκες και Φουστέρ θα κινούνται πίσω από τον Μήτρογλου.

Ο Φέισα θα είναι ο αμυντικός χαφ, έχοντας στα δύο πλευρά του, τους Μανιάτη και Σάμαρη, ο οποίος μετά την καλή εμφάνιση κόντρα στους Αζέρους, ξεκινάει βασικός.

Διάταξη 4-3-3 με τον Μέγιερι στο τέρμα. Ο Σαλίνο δεξιά στην άμυνα, ο Χολέβας αριστερά και οι Κοντρέρας και Μανωλάς στο κέντρο της άμυνας.

Φράιμπουργκ: Σόλοφ, Φερνάντες, Χάνκε, Μεχμεντί, Σμιντ, Σούστερ, Μουτζα, Σορκ, Γκίντερ, Κλάους.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγιερι, Σαλίνο, Κοντρέρας, Μανωλάς, Χολέβας, Μανιάτης, Φέισα, Σάμαρης, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Μήτρογλου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons