OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του τερματοφύλακα της Σαραγόσα, Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο...

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου.

Ο 27χρονος τερματοφύλακας της Σαραγόσα φέρεται να έχει δεσμευτεί με την Βαλένθια, όμως ενδιαφέρον φέρονται να έχουν εκδηλώσει και οι Πειραιώτες ως εναλλακτική επιλογή του Αρανθούμπια της Ντεπορτίβο.

Ο Ισπανός γκολκίπερ αγωνίζεται από το 2011 στους «blanquillos» και την περσινή σεζόν έπαιξε σε 33 ματς στην Primera Division, έχοντας δεχθεί 51 γκολ συνολικά και 5 φορές κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «elperiodicodearagon»

«Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ρομπέρτο έχει εκδηλώσει ο Ολυμπιακός του Μίτσελ, ο οποίος θέλει να ενισχύσει τη θέση του τερματοφύλακα…

Ο ελληνικός σύλλογος έχει προσεγγίσει την Σαραγόσα με την προοπτική δανεισμού του παίκτη, όπως είχε συμβεί με τον Αρανθούμπια της Ντεπορτίβο.

Ωστόσο, ο Ισπανός τερματοφύλακας έχει δεσμευτεί με την Βαλένθια, εφόσον αποχωρήσει ο Ντιέγκο Άλβες από το Μεστάγια και παρουσιάζεται διατεθειμένος να περιμένει. Επίσης, ο Ρομπέρτο αποτελεί την εναλλακτική λύση του Αρανθούμπια». 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons