OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Ο Χαβιέρ Σαβιόλα είναι στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του...

Η μεταγραφική "βόμβα" του φετινού καλοκαιριού σκάει! Ο Χαβιέρ Σαβιόλα πάτησε στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί το deal με τον Ολυμπιακό.

Ο μάνατζερ του Αργεντινού ποδοσφαιριστή, Σαντιάγκο Κεϊρούα, είχε έρθει από χθες στη χώρα μας και συμφώνησε με την πρόταση των "ερυθρόλευκων". Και ακολούθησε το πολυπόθητο "ναι" του 31άχρονου άσου!

Ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης, έφτασε στην Ελλάδα το μεσημέρι της Τετάρτης (24/7) και αποχώρησε συνοδευόμενος από τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά.

Από τον Ολυμπιακό ενημέρωσαν ότι θα βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ στις 20:30.
 
Η Πλατεία Αλεξάνδρας αναμένεται να κατακλυστεί από τους "ερυθρόλευκους" φιλάθλους καθώς ο Σαβιόλα είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχουν έρθει ποτέ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Και αν αναλογιστεί κανείς τις συνθήκες στην χώρας μας (οικονομική κρίση) αλλά και την καλή ποδοσφαιρική ηλικία του παίκτη, τότε το "μπαμ" ακούγεται ακόμα πιο δυνατό!

Θα ακολουθήσουν αναλυτικά αφιερώματα για τον 31άχρονο άσο που έχει φορέσει τις φανέλες μεταξύ άλλων της Μπαρτσελόνα, της Ρεάλ Μαδρίτης και φυσικά της Εθνικής Αργεντίνης (40 συμμετοχές, 11 τέρματα).

Έχει στη συλλογή του το UEFA με την Σεβίλλη και τα πρωταθλήματα Ισπανίας (με Ρεάλ) και Πορτογαλίας (με Μπενφίκα).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σαβιόλα έχει πατήσει το νέο Καραϊσκάκης πριν τον... Ολυμπιακό! Συγκεκριμένα το 2004 στους Αγώνες της Αθήνας όταν κατέκτησε το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο με την εθνική Αργεντινής.


 http://www.sport24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons