OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Η αποστολή για την Αυστρία...

Με μία τελευταία προπόνηση, το πρωί της Τρίτης, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν αυτό το πρώτο, μικρό κομμάτι, της εν Ελλάδι καλοκαιρινής τους προετοιμασίας. Είναι, πλέον, έτοιμοι, για το βασικό στάδιο αυτής, το οποίο θα διεξαχθεί σε δύο κομμάτια, αρχίζοντας από σήμερα το απόγευμα, στο Ζέεφελντ της Αυστρίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν ένα χαλάρωμα και δούλεψαν με την μπάλα ενώ αμέσως μετά ετοιμάστηκαν για την αναχώρησή τους για την Αυστρία, όπου τις επόμενες ημέρες θα βάλουν για τα καλά μπροστά το «χτίσιμο» του Ολυμπιακού της νέας σεζόν, με προπονήσεις και φιλικά.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Μίτσελ έκανε γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν την αποστολή, η οποία θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες στο Ζέεφελντ.

 Αναλυτικά: Κάρολ, Γιαννιώτης, Μέγιερι, Αμπντούν, Κοντρέρας, Ντε Βινσέντι, Διαμαντάκος, Ντομίνγκεζ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Καραγκούνης, Λυκογιάννης, Ολαϊτάν, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μασάντο, Σαλίνο, Σάμαρης, Μανώλης Σιώπης, Σιόβας, Βάις, Τάτος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons