OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Είμαι πολύ κοντά στο να μείνω...

Όλα δείχνουν παραμονή του Βασίλη Σπανούλη στον Ολυμπιακό. Μετά από 4,5 ώρες οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα για τριετές συμβόλαιο. «Είμαι κοντά στην παραμονή», τόνισε. Οριστική απάντηση τη Δευτέρα. 

Στο… λιμάνι του θα παραμείνει όπως όλα δείχνουν ο Βασίλης Σπανούλης. Όπως μετέδωσε πρώτος ο NovaΣπορ FM 94,6 μετά από τέσσερις και πλέον ώρες συνάντησης στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας των αδερφών Αγγελόπουλων με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, οι δύο πλευρές είναι μία ανάσα από τη συμφωνία. Πληροφορίες κάνουν λόγο για τριετές συμβόλαιο έναντι 2 εκατ. ευρώ το χρόνο, ενώ κουβέντα έγινε και για το σχεδιασμό της ομάδας, αφού ο αρχηγός του Ολυμπιακού ήθελε διαβεβαιώσεις πως θα παραμείνουν οι «ερυθρόλευκοι» σε υψηλό επίπεδο.

Η οριστική απάντηση στην πρόταση που του έγινε αναμένεται τη Δευτέρα. Μέχρι τότε δεν αναμένεται να ακούσει άλλες προτάσεις ενδιαφερόμενων, αλλά να μιλήσει με την οικογένειά του και τον μάνατζέρ του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, που απουσίαζε από το ραντεβού της Παρασκευής.

«Η συζήτηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Δεν έχω υπογράψει ακόμη, αλλά νομίζω ότι θα πάνε όλα καλά», δήλωσε αποχωρώντας από τη συνάντηση ο Σπανούλης, ενώ ερωτηθείς για τους λόγους της μεγάλης διάρκειας της συνάντησης, απάντησε: «Συζητούσαμε κυρίως διαδικαστικά θέματα, για το πώς θα είναι η ομάδα τη νέα σεζόν, από ποιους παίκτες θα απαρτίζεται κλπ. », πρόσθεσε μεγαλώνοντας τη σιγουριά για τη συμφωνία.

Σημειώνεται πως ο 31χρονος άσος δεν είχε συζητήσει με καμία ομάδα (και προφανώς δεν είχε συμφωνήσει) παρά τα αντιθέτως γραφόμενα. Μάλιστα τήρησε στο ακέραιο τη δέσμευσή του να μιλήσει πρώτα με τον Ολυμπιακό προτού μπει στη διαδικασία να ακούσει άλλες προτάσεις. Πλέον εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παραμείνει στην ομάδα για άλλα τρία χρόνια αφήνοντας με την... όρεξη την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την Μπαρτσελόνα και τη Γαλατάσαραϊ που τον ήθελαν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons