OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Φθινοπωρινό τοπίο...στην Γερμανία...

Με πρωινή προπόνηση συνέχισαν τη Δευτέρα την προετοιμασία τους οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι ήταν κάπως καλύτερα σήμερα λόγω της θερμοκρασίας που έπεσε. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως δεν έχυσαν πολλά λίτρα ιδρώτα, απλά επειδή ο καιρός ήταν καλύτερος, την πραγματοποίησαν με περισσότερη όρεξη.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν για μια ακόμα φορά πολλές ασκήσεις με ή χωρίς την μπάλα και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, παρά την κούραση από το χθεσινό παιχνίδι.

Το απόγευμα έχουν ρεπό.

Την στιγμή που η Ελλάδα και συγκεκριμένα η Αθήνα «ψήνεται» από τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην χώρα, οι «ερυθρόλευκοι» αντιθέτως, δροσίζονται στο Μπαντ Σένμπορν της Γερμανίας, στην πόλη όπου πραγματοποιούν το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους.

Ο Μίτσελ έδωσε ρεπό στους παίκτες του το απόγευμα, ωστόσο, όπως φαίνεται οι παίκτες των νταμπλούχων Ελλάδας δεν θα το ευχαριστηθούν όσο θα ήθελαν, καθώς η βροχή που πέφτει είναι ασταμάτητη.

Τις προηγούμενες ημέρες ωστόσο, επικρατούσαν αρκετά υψηλές θερμοκρασίες και οι Πειραιώτες δυσκολεύονταν να προπονηθούν κάτω από αυτές τις αντίξοες συνθήκες. Και χθες στο ματς με την Χόφενχαϊμ, η ζέστη ήταν αφόρητη, γι’ αυτό και ο διαιτητής του αγώνα διέκοψε δυο φορές του παιχνίδι, έτσι ώστε οι παίκτες να δροσιστούν.

Ωστόσο, την Δευτέρα ο καιρός είχε… άλλη γνώμη και το τοπίο μοιάζει άκρως φθινοπωρινό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons