OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

«Έκλεισε» και Κάμπελ...

Το μεταγραφικό ντεμαράζ του Ολυμπιακού δεν έχει τελειωμό, αφού οι «ερυθρόλευκοι» -όπως υποστηρίζεται στην Αγγλία- έφτασαν σε συμφωνία με την Άρσεναλ για το δανεισμό του Τζόελ Κάμπελ.
Ο 21 ετών εξτρέμ θα ενισχύσει τους Πειραιώτες για μία σεζόν αφού η αγγλική ομάδα έδωσε τη συγκατάθεσή της σε αυτήν τη μετακίνηση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Κοσταρικανός ποδοσφαιριστής δεν θα βρεθεί στην Αθήνα, αλλά θα μεταβεί απευθείας στη Γερμανία για να μη χαθεί καθόλου χρόνος και να ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα, να λάβει μέρος στην προετοιμασία και να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες.

Την είδηση μετέδωσε το news.arseblog.com, ενώ μέχρι τώρα δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

http://www.sport-fm.gr

Ο Ζοέλ Κάμπελ επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό και δήλωσε πως είναι ευτυχισμένος καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και θα έχει την ευκαιρία να πάρει τίτλους.

Στον Τύπο της πατρίδας του μίλησε ο Κοσταρικανός διεθνής άσος και επιβεβαίωσε ότι απομένουν μόνο κάποιες τυπικές λεπτομέρειες για να επιβεβαιωθεί ο δανεισμός του στον Ολυμπιακό από την Άρσεναλ. Ο Ζοέλ Κάμπελ με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «El Dia» της Κόστα Ρίκα, υπογράμμισε πως πλέον απομένουν τα τυπικά για να βάλει τα ερυθρόλευκα και τόνισε ότι είναι χαρούμενος που θα αγωνιστεί στους Πειραιώτες τους οποίους χαρακτήρισε ως τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και μια από τις πιο γνωστές στην Ευρώπη.

«Μιλάμε και μένουν μόνο οι τυπικές λεπτομέρειες. Είμαστε κοντά στο να τελειώσει η μεταγραφή αλλά δεν θέλω να πω ότι όλα τελείωσαν πριν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Για εμένα είναι ένα μεγάλο βήμα γιατί θα παίξω στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, που είναι πολύ γνωστή στην Ευρώπη. Πάντα παίζει σε μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις και όλοι ξέρουν ποιος είναι ο Ολυμπιακός».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons