OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Τιμή μου να παίξω στον Ολυμπιακό...

Για μία μέρα φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα ο Χαβιέρ Σαβιόλα, κάνοντας την πρώτη του προπόνηση στη Γερμανία με τον Ολυμπιακό και στον Τύπο της Αργεντινής δηλώνει πως ανυπομονεί να την τιμήσει.

Αντίστροφα μετράει το χρόνο να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Χαβιέρ Σαβιόλα, σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε στην «Ole». Ο 31χρονος επιθετικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια την ομάδα του Πειραιά, κάνοντας λόγο για την αγάπη που εισπράξει από όλους.

«Θέλω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να γίνει από τα μεγαλύτερα club της Ευρώπης, γνωρίζω την ιστορία της ομάδας και είναι τιμή μου που θα παίξω με αυτή την φανέλα», δήλωσε αρχικά ο Χαβιέρ Σαβιόλα, για να προσθέσει:

«Όλοι οι άνθρωποι της ομάδας έδειξαν την αγάπη τους προς τα μένα, κάτι που με εξέπληξε. Ας ελπίσουμε ότι θα τους ανταποδώσω την αγάπη αυτή κατά την διάρκεια της σεζόν. Ήδη έχω ξεκινήσει να εργάζομαι και ανυπομονώ να παίξω με τους νέους μου συμπαίκτες», κατέληξε ο Αργεντινός σταρ, με το δημοσίευμα να αναφέρεται και στους άλλους τρεις συμπατριώτες του που φορούν την ερυθρόλευκη φανέλα, τους Ιμπαγάσα, Ντομίνκεζ και Ντε Βινσέντι.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons