OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Η πρώτη του Σαβιόλα...

Τετάρτη υπέγραψε, Πέμπτη πέταξε, Παρασκευή έπιασε δουλειά… Ο Χαβιέρ Σαβιόλα άρχισε προπονήσεις με τον Ολυμπιακό το πρωί στη Γερμανία.

Ο Αργεντινός επιθετικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, καθώς δεν βρίσκεται ακόμη στο ίδιο επίπεδο φυσικής κατάστασης με την υπόλοιπη ομάδα (σε αντίθεση με τον έτερο «νέο» Καρλ Μεντζανί που είχε κάνει προετοιμασία με τη Μονακό και μπήκε αμέσως σε φουλ ρυθμούς). Πριν υπογράψει στους «ερυθρόλευκους» δεν είχε ομάδα και προπονείτο μόνος του, συνεπώς θα χρειαστεί λίγες μέρες για να… φορτσάρει.

 Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Το ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό σήμερα Παρασκευή στρέφεται στο απογευματινό φιλικό με αντίπαλο τη Στουτγκάρδη. Πριν από αυτό, όμως, οι παίκτες του κ. Μίτσελ βρέθηκαν το πρωί στο γήπεδο του Μπαντ Σένμπορν, όπου έκαναν χαλάρωμα και ασκήσεις τακτικής.

Χωρίς μεγάλη ένταση, αφού το απόγευμα υπάρχει ματς, οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν στον έλεγχο της μπάλας, την τεχνική και τη μεταβίβαση και στη συνέχεια έκαναν ασκήσεις τακτικής και στημένες φάσεις, χωρισμένοι σε δύο γκρουπ, στα δύο μισά του γηπέδου.

Ατομικά κινήθηκε και πάλι ο Βλάντιμιρ Βάις, όπως και ο Χαβιέρ Σαβιόλα, ο οποίος έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Καρλ Μετζανί, από την άλλη, μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα με τους νέους συμπαίκτες του."

http://www.sport-fm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons