OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Η προπόνηση της Τρίτης....

Μεγάλη έμφαση στη δουλειά με την μπάλα έδωσαν το πρωί της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, κατά την προπόνησή τους. Το μεγαλύτερο κομμάτι της εκγύμνασης έγινε με την μπάλα στα πόδια.

Αρχικά οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν επάνω στον τομέα της τεχνικής και του ελέγχου της μπάλας. Στη συνέχεια έκαναν ασκήσεις κατοχής και σωστής κυκλοφορίας της, αλλά και πίεσης προς τον αντίπαλο. Ακολούθως χωρίστηκαν σε επιθετικογενείς και αμυντικογενείς. Το ένα γκρουπ δούλεψε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και τα τελειώματα των φάσεων, ενώ το δεύτερο δούλεψε επάνω στη σωστή αμυντική τακτική και λειτουργία.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν (και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συμμετείχε κανονικά σε όλο το πρόγραμμα), ενώ η δεύτερη σημερινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 19:00.

 Διπλή προπόνηση περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα του Ολυμπιακού και με το απογευματινό πρόγραμμα, το οποίο διεξήχθη στις 19:00, οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την εκγύμνασή τους. Δούλεψαν ξανά πολύ με την μπάλα στα πόδια τους, κάνοντας αρκετές ασκήσεις τεχνικής, κυκλοφορίας, κατοχής και τακτικής.

Άρχισαν με το… παραδοσιακό «κορόιδο», για ζέσταμα, χωρισμένοι σε γκρουπ. Αμέσως μετά έκαναν ασκήσεις ελέγχου και σωστής μεταβίβασης της μπάλας, σε γρήγορο τέμπο. Συνέχισαν το πρόγραμμα με ασκήσεις κατοχής και πίεσης προς τον αντίπαλο. Η τακτική δεν έλειψε, με τους παίκτες να χωρίζονται σε δύο ομάδες και να παίζουν (με διαρκείς οδηγίες και όχι ελεύθερα) δίτερμα. Σε πρώτο πλάνο ήταν η σωστή ανάπτυξη και η πίεση προς τον αντίπαλο.

Με ελαφριές ενοχλήσεις στη γάμπα ο Αριέλ Ιμπαγάσα δεν συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα, αλλά έκανε μόνος του έντονο αερόβιο στο γήπεδο. Η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει ξανά διπλή προπόνηση, στις 09:00 και στις 19:00. Ως γνωστόν την Πέμπτη η ομάδα μας αναχωρεί για τη Γερμανία, όπου θα πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons