OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1 (Μήτρογλου 79')





Ακόμη και στην κακή του μέρα, ο Ολυμπιακός έχει τους παίκτες που με μια ενέργεια μπορούν να του δώσουν τη νίκη. Ο Μήτρογλου με πανέμορφο γκολ διαμόρφωσε το τελικό 1-0 κόντρα στην Κέρκυρα.

 Ο Ολυμπιακός είδε το παιχνίδι με την Κέρκυρα σαν υποχρέωση, αλλά ακόμα και χωρίς να πείσει με την απόδοσή του είχε τον τρόπο να πάρει τη νίκη.

Με τον Κώστα Μήτρογλου να έρχεται από τον πάγκο και να πετυχαίνει ένα εξαιρετικό γκολ στο 79’, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 1-0 των Φαιάκων (σε ματς για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας), με τους γηπεδούχους να οδεύουν ολοταχώς στη Football League.

Το ματς:


Είναι από ματς που οι ποδοσφαιριστές ψάχνουν να βρουν κίνητρο: Από τη μία οι παίκτες της Κέρκυρας, που βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στη Football League. Και από την άλλη εκείνοι του Ολυμπιακού, που μια αγωνιστική πριν κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Και δεν άργησε να φανεί η… αδυναμία τους να βρουν όρεξη να δουν τον αγώνα διαφορετικά από μια ακόμη υποχρέωση. Κυρίως από πλευράς Ολυμπιακού με τον Μίτσελ άλλα να περιμένει και άλλα να βλέπει από τους ποδοσφαιριστές του στον αγωνιστικό χώρο.

Προβληματική εμφάνιση, χωρίς ορθολογική ανάπτυξη και φαντασία στην επίθεση. Ένα σουτ από τον Μανιάτη στο ξεκίνημα κι άλλο ένα από τον Βλαχοδήμο στο φινάλε του πρώτου μέρους, ήταν οι μοναδικές επιθετικές προσπάθειες που καταγράφηκαν για λογαριασμό του σε 45 λεπτά. Την ίδια ώρα η Κέρκυρα, κρατούσε με άνεση το μηδέν, αλλά με καμιά διάθεση ν’ αναλάβει επιθετικές πρωτοβουλίες στο παιχνίδι.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, φάνηκε να ψάχνει κάτι περισσότερο από το να περιμένει απλά τον αντίπαλο, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν δυο υπό πίεση προσπάθειες και ανεπιτυχή κατάληξη από τους Αγρίτη και Τσουμάνη. Ο Μίτσελ δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια, βλέποντας την ομάδα του να δυσκολεύεται: πέρασε τους Φετφατζίδη και Μασάντο, αποσύροντας τους Φουστέρ και Βλαχοδήμο (δεν είχαν ρυθμό).

Ωστόσο η λύση ήρθε από την τελευταία του αλλαγή και συγκεκριμένα τον Μήτρογλου. Ο διεθνής επιθετικός μπορεί να μην βρήκε θέση στην ενδεκάδα, ούτε σε ένα ματς που θεωρητικά δεν έκρυβε μεγάλες δυσκολίες για τους πρωταθλητές, και με ένα εξαιρετικό τελείωμα πέτυχε το νικητήριο γκολ.
Για τους Πειραιώτες ξεκινούν οι Μέγιερι, Παπάζογλου, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Φέισα, Μανιάτης, Φουστέρ, Αμπντούν, Τζεμπούρ, Βλαχοδήμος και Λυκογιάννης.

Ο Ισπανός τεχνικός επιλέγει σχήμα (4-3-3) με τερματοφύλακα τον Μέγιερι, αριστερά στην άμυνα τον Λυκογιάννη, δεξιά τον Παπάζογλου, στόπερ τους Παπαδόπουλο, Μανωλά, τριάδα στη μεσαία γραμμή τους Φέισα, Μανιάτη, Φουστέρ, στα άκρα τους Αμπντούν, Βλαχοδήμο και στην κορυφή της επίθεσης τον Τζεμπούρ.

Οι Φαίακες ξεκινούν τους εξής έντεκα: Αναστασόπουλος, Πετρούσης, Βενέτης, Σταμόγιαννος, Αγρίτης, Λεόν, Τσουμάνης, Τσοκάνης, Στάμου, Κυ6ελίδης, Αθανασίου.

Αναπληρωματικοί είναι οι: Στρατηλάτης, Σκέμπης, Κρητικός, Γκούμας, Μοσχάκης, Ντινιωτάκης, Σίμωσης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons