OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 0-0 (ΤΕΛΙΚΟ)


«Ήταν ένα παιχνίδι με αρκετή ένταση. Είχαμε πει πως η ομάδα είναι δυνατή (σ.σ. ΠΑΟΚ) και είναι δύσκολο να την κερδίσεις», δήλωσε ο Μίτσελ.

Στο τελευταίο 20λεπτο οι δύο ομάδες προσπάθησαν να φτάσουν σε κάποιο γκολ, χωρίς όμως να δημιουργηθεί η μεγάλη φάση στο ντέρμπι. Στο 85’ ο Μήτρογλου μετά από κόρνερ του Χολέμπας έπιασε την κεφαλιά, η οποία όμως, πέρασε άουτ. Ο Καμαρά έχασε για τον ΠΑΟΚ καλή ευκαιρία στο 88’, όταν μπήκε από τα αριστερά, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε πάρα πολύ άουτ. Το 0-0 ήταν αυτό που σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων στο ντέρμπι.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έμειναν στο 0-0, για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Πολύ καλός ο ρυθμός στο μεγαλύτερο διάστημα το πρώτου μέρους, με τον Ολυμπιακό να ξεκινάει πιο δυνατά, αλλά μετά το 25ο λεπτό τον ΠΑΟΚ ισορροπεί και να προσπαθεί να απειλήσει. Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένουμε το δεύτερο ημίχρονο.

Σε εξέλιξη το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 27η αγωνιστική. Στο 0-0 οι δύο ομάδες.

Με σύστημα 4-3-3 θα παραταχθεί ο Ολμπιακός στον αγωνιστικό χώρο του "Γ. Καραϊσκάκης" Κάτω από τα δοκάρια ο Μέγερι, από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα οι Παπάζογλου, Κοντρέρας, Μανωλάς, Χολέμπας. Στο κέντρο ως αμυντικοί μέσοι θα αγωνιστούν ο Μανιάτης με τον Φέισα, με τον Μασάντο να έχει ελεύθερο ρόλο μπροστά τους. Βλαχοδήμος δεξιά, Αμπντούν αριστερά με τον Τζεμπού στην κορυφή της επίθεσης.

Για τον  Ολυμπιακό ο Μίτσελ ξεκινάει με τους: Μέγιερι, Παπάζογλου, Χολέμπας, Κοντρέρας, Μανωλάς, Μανιάτης, Φέισα, Μασάντο, Βλαχοδήμος, Αμπντούν, Τζεμπούρ.

Στον πάγκο: Κάρολ, Μοδέστο, Μήτρογλου, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Παπαδόπουλος, Γκρέκο.
Για τον φιλοξενουμενο ΠΑΟΚ ο Δώνης θα ξεκινήσει τους: Ιτάνζ, Αποστολόπουλο, Λίνο, Κατσουράνη, Σίλντενφελντ, Ολίσε, Κάτσε, Λόρενς, Καμαρά, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη.
Στον πάγκο: Γλύκος, Βούκιτς, Ρομπέρ, Φωτάκης, Ιντζίδης, Κίτσιου, Έτο.


Στο "Γ. Καραϊσκάκης" διεξάγεται το ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής, με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ.
 


► Οι ερυθρόλευκοι κυνηγούν το ρεκόρ συγκομιδής βαθμών σε πρωτάθλημα 30 αγωνιστικών, που κατέχει ο Ολυμπιακός της περιόδου 2000-01 με 78β. Μέχρι στιγμής έχει 69 και απομένουν 4 αγωνιστικές.

► Παράλληλα, φιλοδοξούν να καταρρίψουν και το ρεκόρ διαφοράς βαθμών από την 2η ομάδα της βαθμολογίας που είναι το +16β. και κάτοχός του είναι ο Παναθηναϊκός του 1995.

► Μετά την ήττα από τον Ατρόμητο (2-3 στις 3 Φεβρουαρίου), που είναι και η μοναδική φέτος, η ομάδα του Μίτσελ τρέχει ένα σερί 6 νικών, εκ των οποίων οι 4 εκτός έδρας (με γκολ 8-0) και δύο στο Καραϊσκάκη (επί του Αρη και της ΑΕΚ) με συνολικά γκολ 5-1.

► Στα 11 παιχνίδια του δεύτερου γύρου έχει 10 νίκες και μία ήττα, έχοντας δεχθεί γκολ μόνο από τον Ατρόμητο (3) και από τον Άρη (1). Και από τους δύο στο Καραϊσκάκη!

► Φέτος στο Καραϊσκάκη έχει χάσει βαθμούς μόνο από τον Ατρόμητο, καθώς έχει κερδίσει τα υπόλοιπα 11 παιχνίδια.



► Ο ΠΑΟΚ έχει να χάσει από τις 27 Ιανουαρίου, όταν η Ξάνθη τον υποχρέωσε στην πρώτη του εντός έδρας ήττα. Έκτοτε τρέχει ένα αήττητο σερί 7 αγώνων, με 5 νίκες - 2 ισοπαλίες και γκολ 16-7!

► Μάλιστα, στις τελευταίες 4 αγωνιστικές έκανε ισάριθμες νίκες με γκολ 11-4!

► Πάντως, έχει μόλις 5 νίκες στις τελευταίες 10 αγωνιστικές! Στα υπόλοιπα 5 παιχνίδια, υποχρεώθηκε σε 3 ισοπαλίες και 2 ήττες.

► Ως φιλοξενούμενος έχει κερδίσει τα 5 από τα 13 παιχνίδια (5 ισοπαλίες, 3 ήττες), έχοντας δεχθεί τα 11 από τα 19 γκολ που έχει παθητικό.



► Ο Ολυμπιακός ως γηπεδούχος έχει συντριπτική υπεροχή έναντι του ΠΑΟΚ. Σε 62 παιχνίδια που έχουν γίνει από το 1931, όταν και τέθηκαν αντιμέτωπες για πρώτη φορά οι δύο ομάδες, οι ερυθρόλευκοι έχουν 46 νίκες, 7 ισοπαλίες, ενώ ο Δικέφαλος έχει καταφέρει μόλις 9 "διπλά".

► Σε 34 παιχνίδια που έχουν γίνει στο Επαγγελματικό Πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός έχει 28 νίκες, ο ΠΑΟΚ μόλις 4, ενώ 2 ματς έχουν λήξει ισόπαλα, με συντελεστή τερμάτων 63-23.

► Ο ΠΑΟΚ έχει μόλις 7 νίκες στα τελευταία 38 παιχνίδια πρωταθλήματος, ανεξαρτήτως έδρας! Στα υπόλοιπα 31 ματς, ο Ολυμπιακός έκανε 22 νίκες και παραχώρησε 9 ισοπαλίες.

► Το προ τετραετίας 0-0 στην Τούμπα είναι το μοναδικό ματς χωρίς τέρματα στα τελευταία 37 παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων. Ο Ολυμπιακός έχει σκοράρει στα 33 από αυτά και ο ΠΑΟΚ στα 28!

► Το 6-0 (Ψύχος 40', 47' - Σιδέρης 76', 80', 81', 84') της περιόδου 1961-62 αποτελεί την μεγαλύτερη εκτός έδρας ήττα στην ιστορία του Δικεφάλου και το 0-4 (Κούδας 56', 62' - Τερζανίδης 24' - Γκουερίνο 77') της περιόδου 1975-76 την μεγαλύτερη εντός έδρας ήττα στην ιστορία του Ολυμπιακού!


http://www.sport.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons