OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Η ομάδα αποκτά ένα στυλ...

Ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΟΦΗ απέδειξε πως αποκτά ένα στυλ κάτι το οποίο ευχαριστεί όλους σύμφωνα με όσα είπε ο Μίτσελ.

Παράλληλα ο Ισπανός τεχνικός των πρωταθλητών τόνισε πως περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν και αυτό είναι που θέλει να πετύχει μαζί με τους παίκτες. 

 Αναλυτικά όσα είπε ο Μίτσελ μετά το τέλος του αγώνα:

"Βρισκόμαστε σε μία πρόοδο. Όντως βελτιωνόμαστε, είμαστε στην γραμμή που θέλουμε. Πρέπει να αναγνωρίσουμε την προσπάθεια που έχουν κάνει οι ποδοσφαιριστές, για να ανταποκριθούν στη δουλειά που θέλουμε να κάνουμε. Πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης και αυτό είναι που θέλουμε να πετύχουμε.

Να κάνουμε αυτή την δραστηριότητα, αυτές τις ενέργειες να κρατήσουν για καιρό. Πιστεύουμε πως στα δέκα παιχνίδια που μένουνε και στις δύο διοργανώσεις που συμμετέχουμε, μπορούμε να το πετύχουμε", υποστήριξε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός και συμπλήρωσε:

"Δεν ήταν εύκολο σήμερα, παίξαμε καλά όμως και ο ΟΦΗ είχε τις δικές του ευκαιρίες προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Τα τέσσερα γκολ είναι κάτι επιπλέον που καταφέραμε, έπρεπε όμως να προσπαθήσουμε πολύ και να είμαστε στο ανώτερο επίπεδο που μπορούσαμε για να το πετύχουμε. 

Αυτό που μας χαροποιεί παραπάνω είναι η επιστροφή του αρχηγού μας, του Αβραάμ και το γεγονός ότι στη λίστα των σκόρερ προστίθενται ποδοσφαιριστές όπως ο Βλαχοδήμος ή ο Παπάζογλου, όπου συνήθως δεν βάζουν γκολ. Και το ότι η ομάδα αποκτά ένα στυλ, ένα σήμα το οποίο μας ευχαριστεί".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons