OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Εισιτήρια το Σάββατο και την Κυριακή...

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, το Σάββατο 30/03 με ώρες διάθεσης 10:00-17:00 και την ημέρα του αγώνα 31/03 από τις 10:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα.

H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για την 27η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Κυριακή 31/3/2013 και ώρα 19:30, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 15 €, 17 €, 20 €, 25 €, 35 € & 85 € (VIP).


Την προτελευταία τους προπόνηση, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, πραγματοποίησαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής (19:30) φτάνει σιγά-σιγά προς το τέλος της.

Το πρόγραμμα σήμερα περιελάμβανε συγκεκριμένη δουλειά, επάνω στον τομέα της κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, την ώρα που η ομάδα η οποία αμυνόταν, προσπαθούσε να κλέψει. Στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν δίτερμα, δουλεύοντας επάνω στο κομμάτι της τακτικής. Την αμυντική και επιθετική λειτουργία δούλεψαν στο τέλος, κάνοντας και στημένες φάσεις, από κόρνερ και φάουλ.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα συνεχίζει με ικανοποιητικό ρυθμό την αποκατάστασή του. Σήμερα έκανε ατομικό πρόγραμμα και όλα δείχνουν ότι δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς, την Κυριακή. Αύριο, η προετοιμασία του Ολυμπιακού θα ολοκληρωθεί με πρωινή προπόνηση, προγραμματισμένη για τις 10:30.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons