OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

ΟΦΗ - Ολυμπιακός 0-4(Djebbour 7') (Βλαχοδήμος 69') (Djebbour 78') (Παπάζογλου 86')



86' ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό, 4-0! Ύστερα από κόρνερ του Ιμπαγάσα, ο Σιόβας έκανε την κεφαλιά πάσα στο πρώτο δοκάρι, με τον Παπάζογλου να κάνει το 4-0 σε κενή εστία, αφού ο Αγριμάκης ήταν εκτός θέσης.

78' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, 3-0. Φάση διαρκείας στην περιοχή του ΟΦΗ, οι κόντρες ευνοούν τον Ολυμπιακό και ο Τζεμπούρ από κοντά νικάει τον Αγριμάκη.

69' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, 2-0.  Ο Χολέμπας έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Βλαχοδήμος που είχε πάρει θέση στο δεύτερο δοκάρι, .έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα.

7' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, 1-0.  Ο Αγριμάκης επεμβαίνει στο πρώτο σουτ του Τζεμπούρ, αλλά στην εξέλιξη της φάσης και έπειτα από σέντρα του Αμπντούν έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Μέγιερι, Παπάζογλου, Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Χολέμπας, Φέισα, Μασάντο, Γκρέκο, Αμπντούν, Βλαχοδήμος, Τζεμπούρ...

Στον πάγκο: Κάρολ, Σιόβας, Κοντρέρας, Μανιάτης, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Μήτρογλου....

Στο 4-3-3 των Πειραιωτών, τερματοφύλακας είναι ο Μέγιερι, αριστερά στην άμυνα ο Χολέμπας, δεξιά ο Παπάζογλου, στόπερ οι Παπαδόπουλος, Μανωλάς, τριάδα στον άξονα της μεσαίας γραμμής οι Φέισα, Μασάντο, Γκρέκο, στο αριστερό άκρο της επίθεσης ο Αμπντούν, στο δεξί ο Βλαχοδήμος και στην κορυφή ο Τζεμπούρ.


ΟΦΗ (Γιάννης Πετράκης): Αγριμάκης, Ιωαννίδης, Σόουζα, Σαρ, Μπούρμπος, Βερόν, Μακρής, Λαμπρόπουλος, Ζαχαράκης, Κουτσιανικούλης, Περογαμβράκης.

 Στον πάγκο: Γουναρίδης, Μπανούσης, Κανούλας, Κυζιρίδης, Κουρδάκης, Νύκταρης, Βιτώρος.

Οι γηπεδούχοι αγωνίζονται με σύστημα 4-4-2, έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Αγριμάκη, στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- τους Ιωαννίδη, Σόουζα, Σαρ, Μπούρμπο, στον άξονα τους Μακρή, Βερόν, αριστερά τον Λαμπρόπουλο, δεξιά τον Ζαχαράκη και τον Κουτσιανικούλη πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Περογαμβράκη.

Ενα βήμα πιο κοντά στη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου, ίσως και το τελευταίο με συνδυασμό αποτελεσμάτων την Κυριακή, θέλει να φτάσει απόψε στο Ηράκλειο ο Ολυμπιακός, εφόσον κερδίσει τον ΟΦΗ και εκτινάξει τη διαφορά από τον δεύτερο Αστέρα στο +19 και τον τρίτο ΠΑΟΚ στο +20!


Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν πως το πρωτάθλημα αργά ή γρήγορα θα έρθει ξανά στον Πειραιά, όμως από την πλευρά τους θα επιδιώξουν να το πετύχουν όσο πιο γρήγορα γίνεται προσθέτοντας άλλη μια νίκη στο ενεργητικό τους, αυτή τη φοά απέναντι στον ΟΦΗ.

Αν έρθει το διπλό, τότε ο Ολυμπιακός θα περιμένει να μην κερδίσουν Αστέρας και ΠΑΟΚ την Κυριακή για να χριστεί και μαθηματικά πρωταθλητής, αν πάντως αυτό δεν συμβεί, τότε θα έχουν τη δυνατότητα την ερχόμενη αγωνιστική με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, ανήμερα των γενεθλίων τους στις 10 Μαρτίου, να κερδίσουν και να πάρουν και μαθηματικά το 40ό πρωτάθλημα της ιστορίας τους!
Σαφέστατα η αποψινή αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό δεν θα είναι εύκολη με τον Μίτσελ να έχει ζητήσει από τους παίκτες του να συνεχίσουν την ανοδική πορεία που δείχνουν στο πρωτάθλημα και να μπορέσουν να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο παίρνοντας ταυτόχρονα και το τρίποντο.

Ο Ισπανός τεχνικός έζησε και χθες μαζί με την «ερυθρόλευκη» αποστολή την αποθέωση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου από 150 οπαδούς του Ολυμπιακού που τους υποδέχθηκαν και ετοιμάζει σήμερα αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε στα Γιάννενα.

Οι Μασάντο, Βλαχοδήμος και Τζιμπούρ αναμένεται να είναι στη βασική ενδεκάδα, ενώ ταυτόχρονα παίζεται η θέση του παρτενέρ του Κοντρέρας, με τους Μανωλά και Σιόβα να είναι τα φαβορί και τον Παπαδόπουλο για πρώτη φορά επί Μίτσελ στον Ολυμπιακό να έχει πιθανότητες, έστω και λίγες, να ξεκινήσει, παίζοντας για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν, μετά το δεύτερο ημίχρονο στην Καβάλα για το Κύπελλο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons