OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Στα σκαριά ο Ολυμπιακός Β’...

Πιο ορατό από ποτέ είναι το ενδεχόμενο δημιουργίας της δεύτερης ομάδας του Ολυμπιακού, η οποία θα συμμετέχει στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες.

Πρόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι να δημιουργήσει τον «Ολυμπιακό Β’» στα πρότυπα του ισπανικού και του γερμανικού πρωταθλήματος.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Γαύρος», οι υπεύθυνοι της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ ψάχνουν ομάδα με την οποία θα γίνει κάποια συγχώνευση, ώστε να αγωνίζονται εκεί παίκτες των Πειραιωτών.

Οι Πειραιώτες θα αναλάβουν εξ ολοκλήρου τη χρηματοδότηση, θα υπάρχει δική τους διοίκηση και θα αναλάβει συγκεκριμένο τεχνικό επιτελείο.

Στόχος των διοικούντων είναι το πλάνο να προχωρήσει το συντομότερο δυνατόν και γιατί όχι από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πριν από λίγες μέρες ο Μπερντ Στορκ δήλωσε πως δεν γίνεται όλοι οι παίκτες από την Νέων να προωθούνται στην πρώτη ομάδα και ίσως αυτό να σημαίνει ότι έχει κάνει σχετικές συζητήσεις με τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Στον «Ολυμπιακό Β’» θα παίξουν οι ποδοσφαιριστές που έχουν… μεγαλώσει για την ομάδα Νέων και αφορά την ηλικιακή κατηγορία των 19άρηδων.

Πρόκειται για τους Βλάχος Χουτεσιώτη, Καραγκούνη, Λεάντρο, Σιώπη, Ιωαννίδη, Βουτσιώτη, όπως και για τους Δημακάκη, Παιδάκη, Σούκια και Λύρα.

Ανάλογα με την κατηγορία στην οποία θα ξεκινήσει η ομάδα θα φανεί αν επιτραπούν οι ξένοι σε αυτή την κατηγορία.

Πάνω από όλα στόχος είναι η ανάδειξη παικτών για την πρώτη ομάδα, ενώ θα «τεστάρονται» για ένα χρόνο κάποιοι παίκτες που στο σκάουτινγκ φάνηκε ότι έχουν τις δυνατότητες να σταθούν στην πρώτη ομάδα του συλλόγου. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons