OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Οι Ιταλοί δίνουν τα 8 εκατ για Μήτρογλου...

Ο Κώστας Μήτρογλου συνεχίζει να απασχολεί τα διεθνή ΜΜΕ και σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία, η Μπολόνια σκέφτεται ακόμη και τα 8 εκατομμύρια ευρώ, που προβλέπει η ρήτρα του συμβολαίου του για το ενδεχόμενο μεταγραφής του! Στον χορό, όμως, μπήκε και η Φιορεντίνα.

Mπορεί ο Κώστας Μήτρογλου να μην είναι βασικός στον Ολυμπιακό, τα ευρωπαϊκά κλαμπ όμως που θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους αυξάνονται, αφού σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα στο χορό μπήκε και η Φιορεντίνα.

 Η ιταλική ομάδα σύμφωνα  με δημοσιεύματα μαζί με τη Μπολόνια είναι διατεθειμένες να πάρουν τον διεθνή παίκτη, αν και η ρήτρα παραχώρησης του φτάνει τα 8 εκατομμύρια ευρώ.Βέβαια όπως επισημαίνουν οι Ιταλοί, προβάδισμα έχει η Μπουντεσλίγκα και η Βέρντερ Βρέμης, λόγω της καταγωγής του Μήτρογλου.

Η Φιορεντίνα όμως που είναι κοντά στη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να κάνει την υπέρβαση, ενώ στο στόχαστρο της βρίσκεται και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Η ρήτρα είναι υψηλή, ο Μήτρογλου ακόμη και με το Μίτσελ δεν βρήκε θέση στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού και το καλοκαίρι θα γίνουμε μάρτυρες ενδιαφέροντος σήριαλ για την παραχώρηση του. Η απόφαση πάντως της παραχώρησης του δεν θα είναι εύκολη, καθώς ο διεθνής παίκτης "ξαλασπώνει" σχεδόν πάντα τον Ολυμπιακό, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη.

Παρόλα αυτά ο Τζιμπούρ έχει πάντα το προβάδισμα για την ενδεκάδα, τόσο με τον Ζαρντίμ, όσο και με τον Μίτσελ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons