OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Στους κορυφαίους ο Ολυμπιακός...

Στην ευρωπαϊκή ελίτ θέλει ο Βαγγέλης Μαρινάκης να εδραιωθεί ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην ισπανική εφημερίδα «Marca».

«Δεν είναι σύμπτωση που βρισκόμαστε στις 10 ομάδες με τις περισσότερες συμμετοχές στο Champions League», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του πειραϊκού συλλόγου.

Επίσης, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ αναφέρθηκε στις επιλογές του Βαλβέρδε στο παρελθόν και τώρα στον Μίτσελ: «Η προτίμησή μας στο ισπανικό μοντέλο δεν είναι τυχαία».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην ισπανική εφημερίδα «Marca»

Για τον Ολυμπιακό και τις επιτυχίες του:

«Η ομάδα μας είναι με διαφορά η μεγαλύτερη στην Ελλάδα. Με 39 πρωταθλήματα που θα γίνουν 40 σύντομα στο παλμαρέ, την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι μαζί έχουν 37, δεν είναι παράξενο που μας αποκαλούν Θρύλος και που οι μισοί Έλληνες είναι φίλοι του Ολυμπιακού».

Για την ισπανική νοοτροπία της ομάδας:

«Η προτίμησή μας σε αυτό το μοντέλο δεν είναι τυχαία. Τόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε όσο και ο Μίτσελ, δεν είναι μονάχα άνθρωποι που δούλεψαν και δουλεύουν στην ομάδα μας για να δημιουργήσουν βασιζόμενοι στη φιλοσοφία του ισπανικού πρωταθλήματος. Παράλληλα, μετατρέπονται και σε πρεσβευτές του ελληνικού ποδοσφαίρου και του Ολυμπιακού».

Για τους λόγους που θα μπορούσε να αναλάβει τους Πειραιώτες ένας προπονητής ή να αγωνιστεί ένας παίκτης:

«Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλο κλαμπ και δίνει την ευκαιρία στους παίκτες και στους προπονητές να κερδίσουν τίτλους και να συμμετέχουν διαρκώς στις κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ταυτόχρονα να φτάσουν μέχρι και τις εθνικές τους. Αυτή τη στιγμή έχουμε 15 διεθνείς παίκτες, από τους οποίους οι 7 είναι μέλη της εθνικής Ελλάδος».

Για την οικονομική κατάσταση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, την ώρα που η Ελλάδα πλήττεται από την κρίση:

«Είναι πολύ σημαντικό θέμα η οικονομική δύναμη της ομάδας μας, πάνω απ' όλα γιατί ζούμε σε μια εποχή στην οποία οτιδήποτε είναι ελληνικό συνδέεται με την βαθιά οικονομική κρίση στην Ευρώπη.

Σε αυτό το τόσο αρνητικό οικονομικό περιβάλλον, ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να πληροί τις προϋποθέσεις που έχει θέσει το Financial Fair Play από την πρώτη χρονιά και χωρίς να χρειαστεί καμία περίοδο χάριτος. Παρά την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, έχουμε επενδύσει περισσότερα από 70.000.000 ευρώ στην ομάδα μας.

Έτσι, είμαστε ένας σύλλογος που δεν έχει χρέη σε καμία τράπεζα ούτε βοήθειες από αυτές, κάτι που ελάχιστα κλαμπ στην Ευρώπη έχουν καταφέρει να πετύχουν
».

Για τις ακαδημίες του συλλόγου:

«Η επένδυση που κάνουμε στις Ακαδημίες είναι τεράστια. Αυτή τη στιγμή έχουμε σχολές ποδοσφαίρου σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό για να μαθαίνουν τα μικρά παιδιά τις αξίες του συλλόγου, ούτως ώστε να γίνουν καλύτεροι και σαν παίκτες και σαν άνθρωποι».

Για τον μεγάλο στόχο της ομάδα:

«Στην Ευρώπη επίσης, είμαστε ένα πολύ σημαντικό κλαμπ. Δεν είναι σύμπτωση που βρισκόμαστε στις 10 ομάδες με τις περισσότερες συμμετοχές στο Champions League. Αυτές οι εμπειρίες είναι που τοποθετούν ένα κλαμπ στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και ο Ολυμπιακός ανήκει σε αυτό το γκρουπ. Η επιθυμία μου είναι να εδραιωθεί η ομάδα στην ευρωπαϊκή ελίτ». 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons