OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Στην Πόλη για το διπλό...

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε (28/3) για την Κωνσταντινούπολη, όπου στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Top-16 της Ευρωλίγκα θα αντιμετωπίσει (29/3, 21.45) την Φενερμπαχτσέ (29/3, 21.00) και ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε το πώς οι “ερυθρόλευκοι” θα επιστρέψουν στον Πειραιά έχοντας στις αποσκευές τους το διπλό.

“Δεν μπορούμε να βαλουμε την ομάδα μας σε υπολογισμούς. Γι’ αυτό και θέλουμε δύο νίκες στα ματς που απομένουν. Είμαστε συν τον Γιώργο Πρίντεζη που δεν είχε παίξει στο τελευταίο ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και με τη Σιένα. Είμαστε καλύτερη ομάδα και αν το δείξουμε μέσα στο παρκέ θα κερδίσουμε. Η Φενερμπαχτσέ είναι μια ομάδα με ταλέντο και ποιοτικό ρόστερ, εμείς πρέπει να είμαστε επίμονοι και συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του αγώνα. Μπορεί να μην έχουν το κίνητρο καθώς έχουν αποκλειστεί, αλλά εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά και να κερδίσουμε”, δήλωσε αρχικά ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης κατά την αναχώρηση  (28/3) του Ολυμπιακού για την Πόλη και στη συνέχεια πρόσθεσε:

“Οι τραυματισμοί είναι μέσα στο παιχνίδι, με το νέο TOP-16 συμβαίνουν σε όλες τις ομάδες τραυματισμοί λόγω των πολλών ταξιδιών και των συνεχόμενων αγώνων. Αλλά με τους παρόντες παίζουμε. Γιατί αν ήταν έτσι, μετά τον τραυματισμό του Μάντζαρη θα έπρεπε να τα είχαμε παρατήσει. Η Φενερμπαχτσέ είναι πρώτη στην Τουρκία, εχει αποκλειστεί από την Ευρωλίγκα και τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως μπορεί να παίξει ο Μπογκντάνοβιτς ή να μην παίξει ο Άντερσεν. Εμείς πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα τον ΜακΚάλεμπ καθώς απο αυτόν αρχίζουν όλα. Είναι μια ομάδα που έχει δυνατότητες, αλλά και αδυναμίες”.

Ο Τζος Πάουελ από την πλευρά των “ερυθρόλευκων” παικτών ανέφερε πως “οταν παίζουμε καλά, είμαστε από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση στην άμυνα. Να κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να πάρουμε τη νίκη, να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον, να παίξουμε με ενεργεια για να πάρουμε τη νίκη που τόσο χρειαζόμαστε. Χρειάζεται να έχουμε συγκέντρωση σε άμυνα και επίθεση και και παίξουμε όπως συνηθίζει να παίζει ο Ολυμπιακός. Αν παίξουμε έτσι δεν θα έχουμε πρόβλημα”.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons