OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Η αποστολή για την ΑΕΚ...

Πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ, αύριο το βράδυ στο γήπεδό μας, είναι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Η προετοιμασία για το εν λόγω σημαντικό παιχνίδι ολοκληρώθηκε σήμερα, με μία τελευταία δυνατή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Το πρόγραμμα σήμερα περιελάμβανε πολλή τακτική, αλλά και στρατηγική στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Οι καλές καιρικές συνθήκες βοήθησαν πάρα πολύ τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δούλεψαν σκληρά, με την μπάλα, υπό τις διαρκείς οδηγίες του κ. Μίτσελ και των συνεργατών του.

Έκαναν ασκήσεις αμυντικής λειτουργίας και γρήγορης ανάπτυξης στην επίθεση, παιχνίδι κατοχής, αλλά και τακτική, παίζοντας δίτερμα και δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην κίνηση, στη γρήγορη εναλλαγή της μπάλας και στις κινήσεις στον κενό χώρο. Στο τέλος του προγράμματος ορισμένοι εκ των ποδοσφαιριστών μας δούλεψαν για λίγη ώρα με τον Βίκτορ Σάντσεθ τα σουτ με το «κακό» τους πόδι, προκειμένου να βελτιώσουν και αυτό τον τομέα.

Αύριο το πρωί οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν ένα τελευταίο «χαλάρωμα», πριν από το ματς, ενώ γνωστά έγιναν σήμερα τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν την αποστολή. Αναλυτικά: Μέγιερι, Κάρολ, Αμπντούν, Παπαδόπουλος, Κοντρέρας, Τζιμπούρ, Φέισα, Φουστέρ, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Παπάζογλου, Σιόβας, Βλαχοδήμος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons