OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Ενδιαφέρον της Βέρντερ Βρέμης για Μήτρογλου...

Μπορεί το τελευταίο διάστημα ο Κώστας Μήτρογλου να έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής, όμως δεν παύει να είναι ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο και ένας πολύτιμος ποδοσφαιριστής για τον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας επιθετικός βρίσκεται στην σκιά του Ραφίκ Τζιμπούρ τη φετινή σεζόν και μέχρι στιγμής ο Μίτσελ τον έχει χρησιμοποιήσει σε ελάχιστες περιπτώσεις. Παρόλα αυτά έχει καταφέρει να σκοράρει και μάλιστα σε σημαντικά παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι σκάουτς ξένων ομάδων δεν σταματούν να παρακολουθούν τον Μήτρογλου και οι καλές του εμφανίσεις στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έχουν ως αποτέλεσμα να μπει το όνομά του σε αρκετές μεταγραφικές λίστες.

Μια από τις ομάδες που δείχνει ενδιαφέρον για τον διεθνή επιθετικό είναι η Βέρντερ Βρέμης κι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά. Οι "πράσινοι" εκτιμούν το ταλέντο και την επιθετική ικανότητα του Έλληνα επιθετικού και ο σκάουτ της ομάδας, Φρανκ Ορντένεβιτς βρέθηκε στο "Γ. Καραϊσκάκης" για να το δει στο ματς με την ΑΕΚ. Ο Μήτρογλου μπορεί να μην αγωνίστηκε, όμως το ενδιαφέρον παραμένει.

Όλα αυτά βέβαια σύμφωνα με την ιστοσελίδα fusball-bladla.de , ενώ αξίζει να σημειωθεί πως σημαντικό ρόλο για τους ανθρώπους της Βρέντερ παίζει και το γεγονός πως έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες της Γκλάντμπαχ.

Τέλος, να πούμε πως ο Κώστας Μήτρογλου υπέγραψε πριν περίπου ένα μήνα νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό με αυξημένες απολαβές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons