OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-0 (Mανιάτης 63') (Αbdoun 93')




 Τυπική διαδικασία...

Στο ρελαντί, ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στον επαναληπτικό στο Φάληρο και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Οι «ερυθρόλευκοι», παρά τις αλλαγές στη σύνθεσή τους, ήταν ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, έφτιαξαν κι έχασαν αρκετές ευκαιρίες, με τους Μανιάτη (με κεφαλιά στο 63') και τους Αμπντούν (με σουτ στις καθυστερήσεις) να βρίσκουν δίχτυα.

Επόμενος αντίπαλος στον θεσμό ο Πανθρακικός, που απέκλεισε τη Βέροια.

* Πριν την έναρξη του αγώνα, βραβεύτηκε ο Τάσος Πάντος (στο τέλος της σεζόν αποσύρεται από την ενεργό δράση).

Το ματς:


Με «φρεσκαρισμένη» ενδεκάδα (εκτός Τζεμπούρ, Αβραάμ κι οι Γκρέκο, Ιμπαγάσα) κι έχοντας το προβάδισμα από τον πρώτα αγώνα, ο Ολυμπιακός βγήκε απελευθερωμένος κι έψαξε με το καλησπέρα… να πετύχει ένα γκολ που θα μετέτρεπε οριστικά σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς.

Στον πρώτο μέρος, οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν αρκετές φορές απέναντι από τον Μπαμπανιώτη (12 τελικές προσπάθειες, έναντι 2 των φιλοξενούμενων), αλλά πότε χωρίς ουσία, και πότε χωρίς… ρέντα δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Ο Μασάντο και ο Μανιάτης απώλεσαν τις πιο σημαντικές ευκαιρίες, την ίδια στιγμή που ο ΠΑΣ (χωρίς αρκετούς βασικούς) είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο, ωστόσο δικαιούται να διαμαρτυρείται για λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ στον Βίλα που έβγαινε τετ-α-τετ με τον Κάρολ.

Παρόλα αυτά ο Μίτσελ δεν ήταν ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του και με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, πέρασε στο ματς τους Φουστέρ και Φετφατζίδη. Και λίγο αργότερα, έπειτα από εξαιρετική σέντρα του Χολέμπας και υποδειγματική κεφαλιά του Μανιάτη διαμορφώθηκε το 1-0. Ο "Φέτφα" ήταν ορεξάτος, κυνήγησε το γκολ, αλλά δεν ήταν ουσιαστικός. Ο Αμπντούν με σουτ μέσα από την περιοχή, διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

 63' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, 1-0... Από την εξαιρετική σέντρα του Χολέμπας και την εξίσου υποδειγματική κεφαλιά του Μανιάτη η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

 90+3' ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό!.. Δέκα δευτερόλεπτα πριν το τέλος(!), ο Φετφατζίδης βγήκε στην κόντρα από τα δεξιά, την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Αμπντούν κι εκείνος από το ύψος του πέναλτι κι ανενόχλητος έκανε το 2-0!




Ολυμπιακός: Κάρολ, Παπάζογλου, Κοντρέρας, Σιόβας, Χολέμπας, Μοδέστο, Μανιάτης, Μασάδο, Βλαχοδήμος, Αμπντούν, Μήτρογλου...

Στον πάγκο του Ολυμπιακού βρίσκονται οι: Μέγιερι, Ιωαννίδης, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Μανωλάς, Λυκογιάννης, Ντιακιτέ.

ΠΑΣ (Χριστόπουλος): Μπαμπανιώτης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Ντε Βινσέντι, Βίλα, Κεϊτά, Ρουμπουλάκου, Νικλητσιώτης, Κολοβέτσιος, Μπέριος, Αυγενικού.

Στον πάγκο του ΠΑΣ βρίσκονται οι: Μπακόλας, Λίλα, Πάντος, Γιάκος, Νάκος, Χαρίσης, Κοροβέσης. 

Η ομάδα που θα περάσει θα αντιμετωπίσει εντός έδρας στις 17/4 τον Πανθρακικό με την ρεβάνς στις 27/4 στην Κομοτηνή.
Με τον Κώστα Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης φιλοξενεί ο Ολυμπιακός τον ΠΑΣ Γιάννινα στην ρεβάνς του 0-1 των «Ζωσιμάδων». Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας Μίτσελ Γκονζάλεθ αποφάσισε να δώσει «ανάσες» ξεκούρασης στον πρώτο σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος Ράφικ Τζιμπούρ, τον οποίο άφησε εκτός αποστολής και  παρέχει την δυνατότητα στον 25χρονο διεθνή φορ να ηγηθεί στην γραμμή κρούσης, με τους Παναγιώτη Βλαχοδήμο και Τζαμέλ Αμπντούν στα δύο άκρα της επίθεσης.
Κάτω από τα δοκάρια επιστρέφει ο Ρόι Κάρολ, ενώ την αμυντική τετράδα απαρτίζουν οι Παπάζογλου, Κοντρέας, Σιόβας, Χολέμπας, ενώ οι Μανιάτης, Μοντέστο και Μασάντο απαρτίζου την τριάδα της μεσαίας γραμμής.

Σε συνολικά 6 αγώνες που έχει δώσει η ομάδα μας, απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδος, έχει απολογισμό 5 νίκες και 1 ήττα.
Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα:
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
27/02/2013 ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1
31/01/2007 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ Γιάννινα 2-1
17/01/2007 ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-0
29/08/1999 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ Γιάννινα 2-1
14/07/1978 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ Γιάννινα 2-1
06/02/1973 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons