OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

«Πειραιάς και Ολυμπιακός ταξιδεύουν μαζί»... Το μυαλό στο Κύπελλο...

Με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέα Διονύση Χαριτόπουλου «Εκ Πειραιώς», ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού μας, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης απέστειλε στον κ. Χαριτόπουλο την εξής επιστολή, την οποία ανάγνωσε στην εκδήλωση ο ίδιος ο συγγραφέας:

Διαβάζοντας το βιβλίο “Εκ Πειραιώς” ένιωσα ότι κάνω μια ευχάριστη αναδρομή στο παρελθόν. Ένα ακόμα ταξίδι στον παλιό Πειραιά της ψυχής μας, που θέλοντας και μη κάνουμε όλοι οι Πειραιώτες.

Στις σελίδες του, άκουσα ήχους γνώριμους, ξαναπερπάτησα στις γειτονιές των παιδικών και εφηβικών μου χρόνων, είδα εικόνες πολύχρωμες και αγαπημένες.

Είναι χαρά μου που αυτό το βιβλίο αγκαλιάζεται από τον Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, αφού Πειραιάς και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ταξιδεύουν μαζί στο χρόνο και είναι έννοιες ταυτόσημες.

Το «Εκ Πειραιώς» είναι μια καλή αφορμή για να γνωρίσουν όλοι τον Πειραιά. Μια γωνιά της Ελλάδας που πορεύεται με σημαία την αξιοπρέπεια, την περηφάνια και όσα και αν είναι τα προβλήματα της, έχει μάθει να νικά. Πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, όταν ο κόσμος αυτής της περιοχής ζει και αναπνέει με την καρδιά του Ολυμπιακού μας;

Βαγγέλης Μαρινάκης

Η εκδήλωση διεξάγεται στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού μας, στη Μαρίνα Ζέας και το παρών δίνουν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Π.Α.Ε., κ. Ιωάννης, Βρέντζος, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Μιχάλης Κουντούρης, ο επίτιμος Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, κ. Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, ο Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, καθώς και ο πρώην Πρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Σωκράτης Κόκκαλης.



Στον απόηχο της εμφατικής κατάκτησης και του εφετινού πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, τεσσαρακοστού στην ιστορία του, άρχισε ήδη η προετοιμασία για την επόμενη επίσημη υποχρέωση. Αυτή δεν είναι άλλη από το ματς Κυπέλλου της Τετάρτης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στον επαναληπτικό του 1-0 της προημιτελικής φάσης.

Σήμερα οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στην ΑΕΚ έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά, δίνοντας έμφαση στην κατοχή της μπάλας, το πρέσινγκ, αλλά και την στρατηγική στο παιχνίδι, σε μικρό χώρο, μέσω διτέρματος. Στο τέλος του προγράμματος έκαναν τελειώματα με σουτ, με το καλό, αλλά και με το «κακό» τους πόδι.

Σε ό,τι αφορά τον Αριέλ Ιμπαγάσα, ο Αργεντινός έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους αριστερά και έκανε θεραπεία. Αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου δέκα ημέρες. Ο Λεάντρο Γκρέκο από την άλλη, έχει ένα χτύπημα (κάκωση) στον έσω πλατύ δεξιά και έκανε επίσης θεραπεία. Η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία και θα επανεκτιμηθεί.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 18:00.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons