OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Η χρονιά του «τρομοκράτη»...

Ο Ράφικ Τζεμπούρ γιορτάζει σήμερα τα 29α γενέθλιά του διανύοντας την καλύτερη και πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του.

 Τα καλύτερα γενέθλια της ζωής του είναι τα φετινά για τον Ράφικ Τζεμπούρ. Η συμπλήρωση των 29 χρόνων ζωής σήμερα, βρίσκει τον «τρομοκράτη» να διανύει την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του, με νέο συμβόλαιο και από χθες με νέα κλήση στην εθνική ομάδα της χώρας του.

-Ο Αλγερινός φορ έχει σκοράρει φέτος 22 φορές σε 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ατομικό ρεκόρ από τη στιγμή που έχει έρθει στην Ελλάδα.

-Στο πρωτάθλημα έχει 20 τέρματα σε ισάριθμες συμμετοχές (18 σαν βασικός) βρίσκοντας δίχτυα κάθε 79 αγωνιστικά λεπτά, ενώ είναι πρώτος σε ποσοστό… ευστοχίας στη Σούπερ Λίγκα με 62 τελικές προσπάθειες, ήτοι σκοράρει μία φορά σε κάθε 3,1 σουτ!

-Έχει πετύχει 4 γκολ στο πρώτο 15λεπτο των αγώνων της Σούπερ Λίγκας, 3 στο δεύτερο (15-30’), 2 στο τρίτο (31-45’), 1 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (45+), 2 στο τέταρτο 15λεπτο (46-60’), τέσσερα στο πέμπτο (61-75’), τρία στο έκτο (76-90’) και ένα στις καθυστερήσεις του αγώνα (90+).

-Έχει σκοράρει φέτος απέναντι σε όλες τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας με εξαίρεση τρεις: ΑΕΚ, Πλατανιά και Κέρκυρα, ομάδες που-ωστόσο-έχει να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος άλλη μία φορά.

-Ο ίδιος έχει πετύχει 20 γκολ, ένα περισσότερο από ό,τι όλοι οι παίκτες της προσεχούς αντιπάλου του, ΑΕΚ, στο πρωτάθλημα. Επίσης ξεπερνά τον Λεβαδειακό (18) και την Κέρκυρα (14), ενώ είναι στα ίσα με τη Βέροια (20).

-Σκοράρει με μεγάλη συχνότητα, καθώς το έχει καταφέρει στα 9 από τα 11 τελευταία παιχνίδια της ομάδας του και συνολικά στα 15 από τα πιο πρόσφατα 20.

-Είναι ο άνθρωπος των ντέρμπι, καθώς διανύοντας την έβδομη σεζόν του στη μεγάλη κατηγορία έχει πετύχει (αγωνιζόμενος με Ατρόμητο, Πανιώνιο, ΑΕΚ και Ολυμπιακό) 10 γκολ κατά του Παναθηναϊκού, 5 απέναντι στον ΠΑΟΚ, 4 κόντρα στην ΑΕΚ και 2 απέναντι στον… Ολυμπιακό.

-Επίσης έχει πετύχει 6 γκολ απέναντι σε Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα, 5 κόντρα σε Skoda Ξάνθη, Αστέρα Τρίπολης, Άρη, Λάρισα και Πανσερραϊκό, 3 με αντιπάλους ΟΦΗ, Ηρακλή, Εργοτέλη, Πανιώνιο, Ατρόμητο και Απόλλωνα Καλαμαριάς, 2 απέναντι σε Κέρκυρα, Πανθρακικό και Βέροια, και 1 κόντρα σε Καβάλα, Παναιτωλικό, Ιωνικό, Παναχαϊκή και Αιγάλεω.

-Είναι έτοιμος να γίνει κορυφαίος σκόρερ της δεκαετίας στη Σούπερ Λίγκα. Έχει ήδη 20 γκολ φέτος και στις έξι αγωνιστικές που απομένουν κυνηγά τους Σισέ (23 γκολ το 2010) και Ζιοβάνι (21 γκολ το 2004). Η μεγαλύτερη πρόσφατη επίδοση πρώτου σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν τα 23 γκολ του Αλέκου Αλεξανδρή τη σεζόν 1996/97, ενώ πιο παλιά υπήρχαν τα 29 γκολ του Νίκου Αναστόπουλου (1982/83) και τα 35 του Γιώργου Σιδέρη (1968/69).

-Συνολικά στην καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει 82 γκολ (39 με Ολυμπιακό, 19 με ΑΕΚ και Πανιώνιο και 5 με Ατρόμητο). Στο Κύπελλο έχει πετύχει 6 γκολ (3 με Ολυμπιακό και ισάριθμα με ΑΕΚ), ενώ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις 7 τέρματα (3 με Ολυμπιακό, 2 με ΑΕΚ και 2 με Πανιώνιο).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons