OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Όλοι για το γκολ στον ΟΣΦΠ...

Με τον Μίτσελ οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μοιράσει τις τελικές φάσεις. Απειλούν άπαντες σε κάθε ματς. 

 Οι αριθμοί απλά επιβεβαιώνουν τα όσα βλέπει το απλό μάτι του φιλάθλου. Με τον Μίτσελ στον πάγκο, ο Ολυμπιακός έχει γίνει πιο επιθετικός. Πολύ πιο επιθετικός. Πιο απειλητικός. Και αυτή η αλλαγή έχει γίνει σε τρία εκτός έδρας παιχνίδια και μόνο σε ένα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός τελείωσε με 19 τελικές. Στην Ξάνθη ίδιος αριθμός φάσεων. Με τον Αρη στο φαληρικό γήπεδο οι «ερυθρόλευκοι» σταμάτησαν στις 25! Και το Σάββατο στο Ηράκλειο ο Ολυμπιακός τελείωσε το ματς με 17.

Εκτός του εντυπωσιακού της απότομης αλλαγής (από το μονότονο στο πολυδιάστατο ποδόσφαιρο), είναι εντυπωσιακό και το πώς ο Ολυμπιακός δημιουργεί τις συγκεκριμένες φάσεις. Από στημένες φάσεις, από κάθετο ποδόσφαιρο, από τα πλάγια. Είναι όμως και η πολυφωνία πλέον στον Ολυμπιακό.  Και στα γκολ και στις τελικές φάσεις. Εχουν σκοράρει ήδη εφτά διαφορετικοί παίκτες (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο) ενώ σχεδόν όλοι όσοι έχουν αγωνιστεί έχουν γράψει στο κοντέρ τους ευκαιρία!

Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα το ματς με τον Αρη στο «Γ. Καραϊσκάκης» όταν τις 25 ευκαιρίες τις είχαν μοιραστεί οι 10 από τους 14 ποδοσφαιριστές που είχαν αγωνιστεί! Στο Ηράκλειο οι 8 από τους 11 βασικούς είδαν στη στατιστική το όνομά τους δίπλα στις τελικές προσπάθειες. Είναι από τα πράγματα που θέλει να περάσει ο Μίτσελ. Γκολ από όλους... Από τους επιθετικούς, τους μέσους, τους αμυντικούς! Μοντέλο που θυμίζει Βαλβέρδε... Σε όλα τα επίπεδα!

ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΕΙ Ο ΣΕΡΒΟΣ ΜΕΣΟΣ

Φέισα όπως... Ορμπάιθ

Μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα όμως και από τους ρόλους που έχει μοιράσει ο Μίτσελ στο ρόστερ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του Φέισα. Ο οποίος θυμίζει πολύ Ορμπάιθ πλέον. Θυμάστε ποτέ τον Βάσκο να κάνει τελικές προσπάθειες; Εδώ γκολ έβαλε πέρυσι και οι συμπαίκτες του δεν το πίστευαν.

Ε, κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Σέρβο. Ο Φέισα με τον Μίτσελ στον πάγκο σπάνια ανεβαίνει σε σημείο που να μπορεί ν' απειλήσει. Μηδέν τελικές το Σάββατο και με τον Αρη και μόλις μία σε Ξάνθη και Τρίπολη. Αλλωστε ο ρόλος του Φέισα είναι συγκεκριμένος. Να οργανώνει την ομάδα αρκετά μέτρα πίσω από την επίθεση.

70  τελικές προσπάθειες στα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος έχει προλάβει να κάνει ο Ολυμπιακός με τον Μίτσελ στον πάγκο.

14 διαφορετικοί παίκτες του Ολυμπιακού έχουν μοιραστεί αυτές τις τελικές προσπάθειες
στο πρωτάθλημα.

ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ

Του άρεσε πριν καν... έρθει στον Ολυμπιακό. Είχε ενημερωθεί. Είχε δει. Τον έβαλε σχεδόν αμέσως στην 11άδα. Και πώς έχει εξελιχθεί ο Βλαχοδήμος! Ως ο παίκτης που στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια έχει τις περισσότερες τελικές φάσεις. Με τον Αστέρα δεν απείλησε (πέρασε ως αλλαγή), αλλά έκτοτε έχει 5 μέσα στην Ξάνθη, 5 κόντρα στον Αρη και 3 στο Ηράκλειο το Σάββατο, όταν και πέτυχε το πρώτο του γκολ με τον Ολυμπιακό.

ΑΞΟΝΑΣ

Ο Μίτσελ παίρνει γκολ και φάσεις και από τα χαφ του. Για την ακρίβεια από Μανιάτη και Μασάντο. Αμφότεροι έχουν σκοράρει με τον Ισπανό στον πάγκο και απειλούν την αντίπαλη εστία. Συνολικά ο Πορτογάλος σε αυτά τα τέσσερα ματς μετράει 8 τελικές και ο Μανιάτης 7 χωρίς να είναι βασικός στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΟΦΗ και η διαφορά ήταν εμφανέστατη, μια και ο Γκρέκο δεν απείλησε ούτε μία φορά!

ΤΖΕΜΠΟΥΡ

Εντυπωσιακή είναι και η συχνότητα-ισορροπία με την οποία όχι μόνο απειλεί ο Τζεμπούρ, αλλά σκοράρει κιόλας. Το Σάββατο τρεις τελικές, δύο γκολ. Με τον Αρη τέσσερις τελικές, ένα γκολ. Στην Ξάνθη τρεις τελικές, ένα γκολ. Μόνο στην Τρίπολη δεν σκόραρε όταν και είχε μόλις μία ευκαιρία! Εκεί καθάρισε ο Μήτρογλου, ο οποίος πέτυχε το γκολ μετά από 6 τελικές προσπάθειες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons