OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Πανέτοιμοι για τον ΟΦΗ...

Με μία τελευταία, πρωινή προπόνηση, η οποία διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού… έγραψαν σήμερα τον επίλογο στην προετοιμασία τους, για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Το πρόγραμμα διήρκεσε περισσότερο από μιάμιση ώρα και είχε αρκετή ποικιλία στις ασκήσεις. Τεχνική, με εναλλαγές της μπάλας, τελειώματα των φάσεων με γρήγορη ανάπτυξη από τη μία πτέρυγα στην άλλη, ασκήσεις κατοχής και πρέσινγκ προς τον αντίπαλο, αλλά και δίτερμα, με δουλειά επάνω στην τακτική, είχε το… μενού της σημερινής προπόνησης των «ερυθρολεύκων». Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δουλειά επάνω στις στημένες φάσεις και κυρίως στις εκτελέσεις κόρνερ.

Άτυχοι στάθηκαν οι Φρανσουά Μοδέστο και Ντρίσα Ντιακιτέ. Ο πρώτος ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και αποχώρησε, για να κάνει θεραπεία, ενώ ο δεύτερος, λίγο πριν τις στημένες φάσεις, ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό και δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα. Αποθεραπεία έκανε ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης, ο οποίος χθες βράδυ βοήθησε την ομάδα Νέων να προκριθεί στους «8» του NextGen Series, επί της Άντερλεχτ.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο κ. Μίτσελ έκανε γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν στο Ηράκλειο, για το ματς με τον ΟΦΗ. Αναλυτικά: Μέγιερι, Κάρολ, Αμπντούν, Παπαδόπουλος, Κοντρέρας, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Παπάζογλου, Σιόβας, Βλαχοδήμος.

Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής θα προπονηθούν και θα κάνουν φυσιοθεραπεία αύριο το πρωί στις 10:30.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons