OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Δελτίο Τύπου απο Π.Α.Ε. Ολυμπιακός...20/12

ΛΑΡΙΣΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1...

Πρώτος και με διαφορά πέντε βαθμών, από τον δεύτερο, ολοκλήρωσε το πρώτο γύρο του πρωταθλήματος ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, με τη νίκη που πέτυχε την Κυριακή επί της Λάρισας, στο νέο της γήπεδο. Το γκολ που έδωσε τη νίκη στην ομάδα μας πέτυχε με αυτογκόλ ο Κατσιαρός στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα από την εστία της ομάδας του, στο 35ο λεπτό.

 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ήταν  καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, όπου δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες για γκολ, ενώ είχε και τον έλεγχο του ρυθμού της αναμέτρησης. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα μας κατάφερε να διατηρήσει το αποτέλεσμα, παίζοντας με δύναμη και πάθος.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡΣ: 35' αυτ. Κατσιαρός
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας (Πειραιά)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 20' Ιγκλέσιας, 42' Κατσιαρός, 72' Σίμιτς, 72' Ιγκλέσιας - 72' Μιραλάς


ΛΑΡΙΣΑ: Αμπάρης, Βελάσκο (90' Αμπουχατζίρα), Κατσιαρός, Ταυλαρίδης, Κολοβέτσιος, Πούρι, Ιγκλέσιας, Μετίν, Σίμιτς (83' Γκέρεμι), Μπλάζεκ (73' Φαλάγγας), Κουζέν.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πάρντο, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Ουρτάδο, Ιμπαγάσα (84' Μοδέστο), Ζαϊρί, Ριέρα (61' Χολέμπας), Φουστέρ (89' Γ. Παπαδόπουλος), Μιραλάς.

Ξεκίνησε η προετοιμασία για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης...

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 17:00, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη (22/12, 17:30) στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, στο πλαίσιο της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όσοι αγωνίστηκαν σε όλο τον χθεσινό αγώνα με την Λάρισα ή στο μεγαλύτερο μέρος του, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Οι Ρόμενταλ και Νέμεθ ακολούθησαν πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο, με την προπόνηση που θα γίνει στις 17:00 και ακολούθως η αποστολή θα αναχωρήσει για την Τρίπολη.

*Δόθηκε σήμερα στους ποδοσφαιριστές, από την τεχνική ηγεσία, το πρόγραμμα προπόνησης που θα ακολουθήσουν κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων διακοπών τους, προκειμένου να διατηρήσουν την φυσική τους κατάσταση.


Χορηγική συνεργασία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με το κατάστημα PUBLIC Πειραιά ...

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με το κατάστημα Public Πειραιά, το  οποίο και θα αποτελέσει Συνεργάτη της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2010 - 2011.

Ο Δ/ντής του Καταστήματος Public Πειραιά, Δημήτρης Φιλόπουλος  με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας, δήλωσε:
«Το Public στο Πασαλιμάνι, συμπληρώνει ένα χρόνο λειτουργίας στην πόλη του κι ήδη θεωρείται κομμάτι της καθημερινότητας των κατοίκων.
Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η συνεργασία μας με την ομάδα του Ολυμπιακού, η ιστορία της οποίας είναι αναπόσπαστα δεμένη με τη σύγχρονη κουλτούρα της πόλης. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους παίκτες της ομάδας κι ευχόμαστε να φέρουν πολλές νίκες στην πόλη του Πειραιά».

O Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Καραούζας δήλωσε:
«Καλωσορίζουμε τα Pubic και ιδιαίτερα το κατάστημα του Πειραιά στην χορηγική οικογένεια της ομάδας. Από την συνεργασία θα προκύψουν αμφίδρομα οφέλη και μια σειρά προσφορών προς τους φιλάθλους μας». 

http://www.olympiacos.org

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons