OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Το μεγάλο στοίχημα και οι "ειδικοί" ...

Σε πολύ καλό κλίμα έγινε η συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού. Αυτό ήταν ένα μεγάλο στοίχημα για τη φετινή σεζόν. Δεν αναφέρομαι φυσικά στο αν ο κόσμος του Θρύλου θα ήταν δίπλα στο νέο ιδιοκτήτη των "ερυθρολεύκων". Αυτό το κέρδισε με τη συμπεριφορά του ο Β.Μαρινάκης.

Το στοίχημα όμως έχει κερδιθεί ήδη, γιατί και ο κόσμος παίζει μπάλα. Αυτό που γίνεται στο Καραϊσκάκη εντός έδρας δεν έχει προηγούμενο. Επτά στα επτά έχει έρθει και γιατί 30.000 ΓΑΥΡΟΙ φωνάζουν, χειροκροτούν, είναι εκεί. Και πάνω από όλα, έδειξαν υπομονή σε αυτή τη νέα προσπάθεια. Ναι, δεν έβαζαν όλοι την υπογραφή τους για την επιστροφή Βαλβέρδε. Άλλοι το θεώρησαν ζεσταμένο φαγητό, άλλοι ήθελαν κάποιον… άλλον, αλλά η κίνηση αποδείχθηκε σωστή.

Με ποια έννοια; Ότι ο Βαλβέρδε δεν χρειάστηκε προσαρμογή. Όπως δηλαδή ο Χιμένεθ στην ΑΕΚ ή ο Φερέιρα τώρα στον Παναθηναϊκό. Δεν είδατε που φτάσαμε; Μέχρι και να του δίνουν χαρτάκι, έγραψαν οι συντάκτες του Παναθηναϊκού! Να έχω δηλαδή εγώ προπονητή στον Ολυμπιακό τον πρώην της Πόρτο και να του δίνει χαρτάκι ο… Κοβάσεβιτς ή ο Ίβιτς ή κάποιος άλλος.

Δεν το σχολιάζω παραπέρα....
Κόσμος και διοίκηση, διοίκηση και κόσμος, θα συνεχίσουν μαζί για την υλοποίηση του στόχου που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα αποκατασταθεί η τάξη, με τη συμμετοχή του Θρύλου και στους ομίλους του Champions League, απευθείας μάλιστα και χωρίς… περιπέτειες των προκριματικών που δεν μας… πάνε κιόλας.

Για τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, παίρνω πολλά μηνύματα από αναγνώστες τόσο της ιστοσελίδας όσο και της εφημερίδας, που δίνουν τον… καλύτερό τους εαυτό. Η όλη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο "πράσινο" τοπίο, είναι πραγματικά για… γέλια. Αλλά τώρα τι έχουν να πουν όλοι αυτοί που το καλοκαίρι και μετά από την περιοδεία στην Αμερική και τα ματς κόντρα σε Ίντερ και Μίλαν, μας είχαν… ζαλίσει καθημερινά;

Τι έχουν να πουν όλοι αυτοί που έκαναν τις διάφορες συγκρίσεις; Του Λέτο με τον Ριέρα, του Τζόρβα με τον Νικοπολίδη, του Μπουμσόνγκ με τον Μέλμπεργκ; Καλή όρεξη κύριοι και έχει και συνέχεια η… σούπα.

Υ.Γ. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ό,τι καλύτερο στο φίλο και συνάδελφο Κώστα που αντιμετωπίζει ένα προσωπικό πρόβλημα. Δεν τον φοβάμαι. Θα το παλέψει, θα το ξεπεράσει, γιατί και μάγκας είναι και ΓΑΥΡΟΣ. Αυτό το ξέρω καλύτερα από τον καθένα. Σε κάτι δύσκολες στιγμές πάντως, όλοι μας καταλαβαίνουμε τη σημασία της ζωής…

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ
http://www.gavros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons