OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Ιμπαγάσα με Ντουντού στην Ευρώπη; Θα μπουν οι αντίπαλοι στα δίχτυα...

«Ιμπαγάσα με Ντουντού στην Ευρώπη; Θα μπουν οι αντίπαλοι στα δίχτυα!»
Ο Νικόλας Αλέφαντος επιστρέφει στο katimagiko.gr με τις απαντήσεις προς τους αναγνώστες και τονίζει ότι δεν νοείται να αγωνιστεί σε ματς υψηλού ευρωπαϊκού επιπέδου ο Ιμπαγάσα δίπλα στον Ντουντού. Τι λέει για τους Φουστέρ, Νέμεθ και Μήτρογλου!
Αναλυτικά οι απαντήσεις του πολύπειρου «Αλέ»:
Charis7, τι κωλοτούμπα λες; Δηλαδή αν ένας παίκτης παίξει καλά, να μην το πούμε; Έλειπε ο Ραούλ Μπράβο και δεν ένιωθες την απουσία του, με τον Ατρόμητο στάθηκε καλά ο Χολέμπας, δεν είπα ότι είναι παικτάρα, είπα ότι είναι μαχητικός, τρεχαλατζής, εργάτης. Τα ίδια είπα και για τον Φουστέρ.
Stefanos, δεν τον πιστεύω τον Νέμεθ. Ανύπαρκτος, όπως βλέπω εγώ το ποδόσφαιρο. Για Ολυμπιακό μιλάμε.
Grilias, πολύ ωραία τα λες για τον Πάντελιτς, μεγάλωσε κιόλας, αλλά να ξέρεις, σ’ όλες τις ομάδες που έπαιζε, πάνω-κάτω έτσι ήταν. Μην περιμένεις πολλά δηλαδή, μόνο γκολ. Ο Μιραλάς θα έκανε το δίδυμο του αιώνος με έναν κυνηγό σαν τον Σισέ, να είναι και οι δύο γρήγοροι μπροστά να αλαλιάζουν τα σέντερ μπακ.
Nmario, τι έχετε πάθει με τους Έλληνες; Κι εγώ Έλληνας είμαι, αλλά εδώ μιλάμε για Ολυμπιακό, μιλάμε για ποδόσφαιρο, δεν μιλάμε για το… 1821! Κάτσε να δεις τι έχω να πω παρακάτω για το θέμα των Ελλήνων παικτών, γιατί μου το έθεσαν κι άλλοι.
Paulos, όπως τα λες είναι ο Ντουντού. Θέλαμε χαφάρα εκεί, όχι τρίχες κατσαρές. Και παίρνει και πάρα πολλά λεφτά. Όσο για τον Νέμεθ, ποιος Νέμεθ ρε παιδιά; Για τους Έλληνες που μου λες κι εσύ, θα τα πω παρακάτω.
Σωκράτη Κόκκαλη, τι παρατσούκλι βρήκες, ρε μπαγάσα; Αποκλείεται να είσαι ο πραγματικός Σωκράτης γιατί εκείνου του αρέσουν οι μπαλαδόροι, όχι ο Φουστέρ που μου λες! Είπα για τον Φουστέρ ότι έκανε το καλύτερο παιχνίδι του με τον Ατρόμητο. Τι άλλο να πω;

 • Nikos-rodos, σε ευχαριστώ πολύ για αυτά που είπες, εύχομαι υγεία.
Αris, με ρωτάς τι παραπάνω έχει ο Νέμεθ από τον Μήτρογλου. Τίποτα! Δεν έχει σχέση ο Νέμεθ με τον Μήτρογλου. Ο Μήτρογλου είναι σέντερ φορ. Αν δουλέψει όπως του έχω πει και μέσα από το ΦΩΣ, θα γίνει φορ ολκής. Αν συνεχίσει όμως με τα ίδια μυαλά, θα είναι για κανέναν Πανιώνιο… Να πάρει ο Μήτρογλου πρέπει έναν πρωταθλητή στα 100 μέτρα και να δουλεύει 2 φορές τη βδομάδα εντατικά μικρές ταχύτητες μαζί του. 30άρια, 50άρια, 100άρια. Να μάθει να κάνει διαγώνιες κινήσεις, να ζητάει μπάλα, να μη στέκεται περίπτερο, και θα γίνει ωραίο σέντερ φορ. Διότι έχει ένα συνδυασμό που δεν μαθαίνεται: Ξέρει καλή μπάλα και είναι γκολτζής. Αν σταματήσει να τεμπελιάζει, μπορεί να γίνει σεντερφοράρα. Αλλιώς θα χαθεί.
Αris, ρωτάς για τον Ιμπαγάσα για του χρόνου. Ναι, λοιπόν, του χρόνου θα έχει δυσκολίες στην Ευρώπη. Θα πας σε καμιά Αγγλία στο Τσάμπιονς Λιγκ να παίξεις με τον Ιμπαγάσα δίπλα στον Ντουντού; Θα μπούνε μέσα στα δίχτυα οι αντίπαλοι κατά κύματα! Για τον δε Ριέρα, έχουμε πρόβλημα εκεί, πολλά λεφτά δώσαμε. Αν δεν ήταν ο Μιραλάς, θα είχαμε δράματα. Ο Μιραλάς έχει σώσει την κατάσταση φέτος.
Giorgos, όντως αδίκησα τον εαυτό μου λόγω της συμπεριφοράς μου. Έπρεπε να έχω κάνει μεγαλύτερη καριέρα. Έχεις δίκαιο. Να ξέρεις ότι το ταλέντο που είχα εγώ στην προπονητική, δεν το είχε άλλος Έλληνας. Ξέρω τι σου λέω.
Savasgavros, τι άλλο να πω στον Φετφατζίδη, του το έχω πει επανειλημμένως: Άμα μένει στην πασούλα, θα χαθεί. Δηλαδή με τόσο ταλέντο, κάθεται και αρκείται στο να κυνηγάει τα μπακ; Και με τι προσόντα να τα κοντράρει αμυντικά, με ένα ποδαράκι μισό μέτρο; Ο Μέσι όταν πάτησε περιοχή και άρχισε τα γκολ, έκανε το μπαμ. Πριν ήταν απλώς ένας καλός παίκτης. Φετφατζίδη, αν δεν μπουκάρεις και δεν κυνηγάς το γκολ, αν δεν αξιοποιήσεις τη σπουδαία τεχνική που έχεις, θα είσαι σαν… κουβαρίστρα! Μην είσαι… κουβαρίστρα! Εσύ δαίμονας πρέπει να είσαι.
Giorgos 1980, o Τζιοβάνι Ντος Σάντος ήταν πολύ καλός παίκτης και θεαματικός, περίμενα να κάνει πολλά αυτός ο αριστεροπόδαρος, αλλά σε υψηλό επίπεδο ναυάγησε. Εδώ πάντως θα έκανε όργια. Δεν ξέρω τι ζωή κάνει, μήπως είναι κανένας κωλοπαιδαράς.
Thanos 1997, ο Παναθηναϊκός χωρίς Σισέ; Θα δυσκολευόταν να κερδίσει ακόμα και την Καλλιθέα!  Στον Σινάνογλου είχα πει ότι θα γίνει η πλάκα της αλεπούς με τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ.
Jio, έχεις δίκαιο για τους 13 ξένους στους 14 που έπαιξαν την προηγούμενη φορά, αλλά ο Ολυμπιακός ακολουθεί αυτό που γίνεται παγκοσμίως. Έτσι έχει γίνει το ποδόσφαιρο. Κι εμένα με λυπεί, εγώ είχα ζήσει κιόλας τους παλιούς μεγάλους Έλληνες παικταράδες στον Ολυμπιακό, τι Μουράτη, τι Μπέμπη, τι Δαρίβα, τι Ρωσίδη, τι Υφαντή, τι Σιδέρη μετά, μην ψάχνεις όμως να βρεις. Πρώτον, δεν βγαίνουν πια τέτοιοι παίκτες στην Ελλάδα. Δεύτερον, βλέπεις ότι ακόμα και στη μάνα του ποδοσφαίρου, την Αγγλία, έχουν γεμίσει ξένους. Συμβιβάστηκαν κι αυτοί. Βλέπεις ότι ακόμα και στην Ιταλία έχουν γεμίσει οι ομάδες ξένους. Τι να συζητάμε λοιπόν. Πες μου όμως: Απ’ όλη την εθνική ομάδα ποιον να φέρεις στον Ολυμπιακό και να χαλάσει κόσμο; Πες μου έναν. Ποιος είναι σαν τον Μιραλάς; Πάμε λοιπόν όπως πάει όλη η ανθρωπότητα.
Vagos7, τα έχουμε πει αυτά, θέλουμε χαφάρα γρήγορη. Ολυμπιακός είσαι, έχουμε άλλα όνειρα. Για τα όνειρα αυτά θες Καρεμπέ, θες Καμπιάσο, θες Γκατούζο, θες τέτοιου στιλ χαφ.
MHTSOS, o Γιοβάνοβιτς είναι για έξω αριστερά, να έπαιζε με τον Μιραλάς μαζί να οργιάζανε. Για τον Ολυμπιακό θα ήταν πολύ καλός. Στη Λίβερπουλ όμως που τον έχω δει, είναι… Τιτίκα! Πλήρης αποτυχία. Τον πνίγουν. Για τον Κουμορτζί συμφωνώ μαζί σου, όπως τα λες. Δεν είναι αυτό που θέλω.
Pamploaimar, ποιοι Αργεντίνοι; Μην κουραζόμαστε, οι μεγαλύτεροι παίκτες που πέρασαν από εδώ ήταν Βραζιλιάνοι. Ο Ριβάλντο και ο Τζιοβάνι. Δυναστεία έκαναν. Εγώ είμαι με τους Βραζιλιάνους παρά με τους Αργεντίνους. Ο Καμπιάσο που λες, συγχαρητήρια, κι εγώ τέτοιο χαφ θα ήθελα. Οι Βραζιλιάνοι πάντως είναι οι καλλιτέχνες, δεν τα βλέπεις αυτά απ’ τους Αργεντίνους. Με εξαίρεση 2 παίκτες, τον Μαραντόνα και τον Μέσι.
Tasos-pal, για να σου πω ποιους θα έδιωχνα, θα έπρεπε να τα πούμε ιδιαιτέρως, δεν θέλω να λένε ότι δημιουργώ πρόβλημα. Κάποια πράγματα δεν λέγονται. Όσο για Μόρα και Μανιάτη, με τέτοιους νομίζω ότι μικραίνει ο Ολυμπιακός.
Ηλίας, που τον θυμήθηκες τον Κράμερ, ρε θηρίο; Είχε έρθει και στον Άρη. Ήταν εκπληκτικός στη θεωρία, έχει γράψει και βιβλία, ήταν όντως δάσκαλος στη Γερμανία ως τεχνικός.
Giorgos, ο Τζιοβάνι ήταν παικταράς, αλλά η καλύτερη θέση του ήταν πίσω από τον σέντερ φορ, όπως έπαιζε στην Μπαρτσελόνα. Στην Ελλάδα έπαιξε σέντερ φορ λόγω της ανυπαρξίας των αντίπαλων αμυντικών. Η καλύτερη θέση του Τζιοβάνι ήταν πίσω από τον κυνηγό, αλλά να έχεις δύο κόφτες φοβερούς να τον καλύπτουν όπως είχε τότε στην Μπαρτσελόνα. Πολεμήθηκε ο Τζιοβάνι εδώ από κάτι τύπους που προωθούσαν Ρέζιτς, Μάριτς και Οκκά!
CASTAWAY7, συγχαρητήρια, πού το θυμήθηκες ότι με μείον 5 βαθμούς Κελσίου είχα βγει στην Τούμπα με κοντομάνικο; Ναι, ήταν το γούρι μου αυτό, διότι εκείνη τη χρονιά κάναμε φοβερά πράγματα με τον Πανιώνιο.
Akislou, ο Ντίνος Κούης ήταν μέγας παικταράς. Φοβερός σουτέρ, γκολτζής, είχε και πολύ καλό κεφάλι, έβγαινε από πίσω στο γκολ, δεν έχει ο Άρης τώρα τέτοιο παίκτη.
LAKIAS, με ρωτάς για τον Χάπελ. Έχω ξαναπεί γι’ αυτόν. Θα σου πω λοιπόν κάτι άλλο που τα λέει όλα. Οι δημοσιογράφοι στην Αγγλία είχαν ψηφίσει τους καλύτερους 4 τεχνικούς στην Ιστορία παγκοσμίως. Και είχαν αναδείξει τον Χάπελ, τον Μίχελς, τον Ματ Μπάσμπι και τον Φέργκιουσον. Εγώ κόλλησα με τον Χάπελ, όχι λόγω του ονόματός του. Πήγα και σε άλλα ονόματα να δω τη δουλειά τους από κοντά, με είδατε ποτέ να μιλάω για κανέναν έτσι όπως έχω μιλήσει για τον Χάπελ; Είδα και Μίχελς στην Μπαρτσελόνα, είδα και Λίπι, είδα και Καπέλο, είδα και Έρικσον, είδα και Αντσελότι, πολλούς. Σαν τον Χάπελ κανένας. 1.500 διαφορετικές προπονήσεις του έχω καταγεγραμμένες. Τέτοια ποικιλία κανένας άλλος δεν είχε. Καταρχήν, ήταν ο πατέρας του πρέσινγκ στη Γερμανία. Έφερε επίσης το τεχνικό οφσάιντ. Είχε παίξει όλα τα συστήματα και τις τακτικές. Έπαιξε 4-4-2, έπαιξε 4-3-3, έπαιξε 5-3-2 και πήρε το Κύπελλο Πρωταθλητριών, έκανε όργια. Πήγαινα να τον δω από κοντά και άφηνα δουλειές για να ξαναπάω να τον δω, καθόμουν μήνες και δεν γύρναγα! Τα λεφτά που έβγαζα τότε από το ποδόσφαιρο, τα έδινα εκεί. 7 χρόνια σερί, το θεωρούσα σχολή, ευλογία.
9ρη, δεν υπάρχουν τέτοιους είδους μπαλαδόροι σέντερ μπακ που ζητάς. Μόνο ο Πικέ στην Μπαρτσελόνα, γι’ αυτό όμως παίζει στην Μπαρτσελόνα. Κατά τα άλλα, ο Πουγιόλ είναι σκύλος και δεν ξέρει τη μεγάλη μπάλα. Ο Τέρι είναι σκύλος και δεν ξέρει μπάλα. Ή μήπως ξέρουν τη μεγάλη μπάλα στη Μάντσεστερ ο Φέρντιναντ με τον Βίντιτς. Εγώ προτιμώ σκύλους και γρήγορους σέντερ μπακ, παρά να ξέρουν τη μεγάλη μπάλα. Είδες την ΑΕΚ που ανοίχτηκε με τους Ρώσους τι έπαθε. Πανωλεθρία.
Giorgos, η υπόθεση Μπόσμαν για εμένα ωφέλησε το ποδόσφαιρο, δεν το έβλαψε. Ωραία η ερώτησή σου. Γενικώς κάνετε ενδιαφέρουσες ερωτήσεις, έχετε καλό επίπεδο. Όταν μου το είχε προτείνει στην αρχή ο Σινάνογλου, ήμουν επιφυλακτικός, αλλά βλέπω ωραίες ερωτήσεις. Χάρη στην υπόθεση Μπόσμαν ελευθερώθηκαν οι παίκτες και μπορέσαμε να δούμε στην Ελλαδίτσα μεγάλους ποδοσφαιριστές. Ένα παράδειγμα θα σου δώσω: Υπήρχε ποτέ περίπτωση να βλέπαμε Καρεμπέ στον Ολυμπιακό αν δεν υπήρχε η υπόθεση Μπόσμαν; Πρωταθλητής Ευρώπης ήταν και πρωταθλητής κόσμου, με τη Ρεάλ και με την Εθνική Γαλλίας.
Mark7, Βιεϊρίνια, Ντουγκλάο και Τάτος για το μέλλον.
Savasgavros, δεν έχουμε πρόβλημα με τον Ραούλ Μπράβο, είμαστε εντάξει εκεί, μια χαρά είναι, και καλό για τον Ολυμπιακό είναι που έχει το φόβο μη χάσει τη θέση του από τον Χολέμπας. Γενικώς η άμυνά μας ως πρόσωπα είναι εντάξει.
Kostas-aigio, βρε μανία με τον Φουστέρ. Τι άλλο να σου πω, σκέψου μόνο τούτο: Στη θέση του Φουστέρ είχες Ριβάλντο! Δεν εξετάζω το χαρακτήρα του Ριβάλντο, μιλάω για τα όσα είδαμε από αυτόν μέσα στο γήπεδο. Ο Φουστέρ είναι φιλότιμος, τρέχει, δεν βλέπω όμως ούτε τα πολλά κοψίματα να κάνει, ούτε τις ασίστ να βγάζει, ούτε να πατάει περιοχή ούτε τις γκολάρες να βάζει. Δεν είναι καλλιτέχνης, δεν είναι πασαδόρος, δεν είναι ντριμπλέρ, δεν είναι γκολτζής, φτάσαμε στο σημείο να τον υμνούμε επειδή έβαλε 2 πέναλτι! Κι εγώ γουστάρω που έβαλε τα πέναλτι. Αλλά τι να λέμε τώρα, να τον πω παικταρά; 
Yiannis, έτσι είναι όπως τα λες, ουδεμία σχέση με Καρεμπέ.
Thodoris, «ανθρωπάκια» είπα κάποιους παίκτες του Παναθηναϊκού όχι για να τους βρίσω. Αντιθέτως σέβομαι τον μεγάλο αντίπαλο. Επειδή τον σέβομαι λοιπόν, είπα παικτικώς ότι δεν είναι για τον Παναθηναϊκό αυτοί.
«Ο νέος Ζίκο, ο χλεμπονιάρης και ο αρσιβαρίστας»
Ο Νίκος Αλέφαντος επιστρέφει στο katimagiko.gr και σπάει κόκαλα με την ανάλυσή του αναφορικά με την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό Βόλου!
• «Καταρχήν, το είχα πει στον Θέμη Σινάνογλου ότι θα γίνει η πλάκα της αλεπούς από τον Ολυμπιακό Βόλου στον Παναθηναϊκό. Μάρτυς μου ο Θεός. Αυτήν ακριβώς τη φράση είχα πει, αλλά λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων δεν βγήκε στον αέρα.
• Για τον Παναθηναϊκό έχω πει τόσα πράγματα από την αρχή της σεζόν, όποιος ξέρει ποδόσφαιρο, έβλεπε τι ερχόταν… Έχουν ασπρίσει τα μαλλιά μου στο ποδόσφαιρο, έχω δει χιλιάδες παίκτες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έχω δει τις δουλειές μεγάλων προπονητών, εμένα δεν μπορεί να με κοροϊδέψει κανένας παράγοντας και κανένας δημοσιογράφος. «Το καλύτερο ρόστερ όλων των εποχών» τους το είχα βγάλει ότι είναι μέγιστη «απάτη».
• Γι’ αυτό οργιζόμουν που έχασε ο Ολυμπιακός από αυτόν τον Παναθηναϊκό και είχα βγει εδώ λέγοντας ότι είχαμε σε αυτό το ματς 7 παίκτες Τιτίκες!
• Ο Παναθηναϊκός είναι ένα ιστορικό σωματείο, μεγάλο σωματείο, είναι ο μεγάλος μας αντίπαλος. Δεν επιτρέπεται να έχει τέτοια αποκαρδιωτική εικόνα. Δεν φτιάχνει αυτός ο Παναθηναϊκός με τίποτα φέτος. Θα τους το ξαναπώ, χρειάζονται σοβαρές μεταγραφές. Όλα τα άλλα είναι παραμύθια.
Γελάει ο κόσμος με την άμυνα του Παναθηναϊκού. Μα επιτρέπεται να παρουσιάζει αυτόν τον Σεϊταρίδη; Αυτά τα κιλά που έχει πάρει δεν είναι μυϊκά, είναι… γεροντίστικα!
• Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που αποτελείται κατά ένα μέρος της από μισοπαλαίμαχους, κατά άλλο μέρος της από «ανθρωπάκια»- «παικτάκια», κατά άλλο μέρος της από τον… Σισέ. Και 2-3 άλλοι καλοί παίκτες παρασύρονται κι αυτοί από το ναυάγιο. Μια ομάδα που ολόκληρη ψάχνει να βρει μόνο έναν παίκτη, χωρίς τίποτα άλλο να έχει να επιδείξει. Τα έχω πει από την αρχή της σεζόν.
• Από το πρώτο πεντάλεπτο του ματς φαινόταν ότι αυτός ο Παναθηναϊκός ακόμα και αν έπαιζε 3 ώρες με τον Ολυμπιακό Βόλου, γκολ δεν θα έβαζε. Ο Παναθηναϊκός ήταν ημιθανής, ήρθε κι ο… νέος Ζίκο και τον αποτελείωσε! Αυτόν αν ήταν ο Κόκκαλης, θα τον είχε στείλει σπίτι του ήδη!
• Δεν επιτρέπεται να δίνεις τα κλειδιά της ομάδας σου σε μια κρίσιμη καμπή στο πρωτάθλημα σε έναν ξεκάρφωτο που δεν γνωρίζει τίποτα για το ελληνικό πρωτάθλημα. Νίνης, Μαρίνος, Κατσουράνης, ανύπαρκτοι στα χαφ. Μα με Μαρίνο σε θέση οργανωτή; Κι έπειτα, άλλη εφεύρεση, ο Ιωαννίδης στα χαφ! Ακόμα πιο ανύπαρκτη η τριάδα Ιωαννίδης, Μαρίνος, Κατσουράνης. Με Μαρίνο-Ιωαννίδη στα χαφ, αυτοκτονείς.
• Για τον δε Γκαρσία που μπήκε αλλαγή, από την αρχή τον είχα πει «στυμμένη λεμονόκουπα», «χλεμπονιάρη» και μου έλεγαν ότι είναι παικταράς. Έτσι είναι ρε οι παικταράδες;
• Μετά βάζει τον Πετρόπουλο και τραβάει τον Σισέ δεξιά. Άλλη ιστορία αυτή. Δηλαδή να πετάει την μπάλα ο Σισέ στον Πετρόπουλο! Εκεί πας μόνος σου στη διοίκηση και λες «γεια σας, ορίστε το συμβόλαιό μου, το σκίζω και φεύγω μόνος μου». Ο Πετρόπουλος είναι για να προσπαθήσει να παίξει σε κανέναν Πανιώνιο. Ο δε Λέτο, μια ζωή τα ίδια, παίρνει την μπάλα, την κουβαλάει και πάει για το σημαιάκι, ούτε τελειώνει μία φάση. Ούτε μία.
• Με Πλεσίρ και με Δημούτσο, με Μαρίνο και με Ιωαννίδη, με Κατσουράνη, Καραγκούνη, Σίλβα, με Νίνη… αρσιβαρίστα πια, με αυτά τα χαφ δεν πας πουθενά. Μίξη από παικτάκια και μισοπαλαίμαχους.
Σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό Βόλου, έχω να πω ένα μπράβο στον Τσιώλη διότι έστησε την ομάδα του έξυπνα. Εγώ δεν λέω εύκολα καλά λόγια για Έλληνες προπονητές. Αυτός με έχει πείσει ότι κάτι έχει που τον ξεχωρίζει από τους άλλους. Έχει μάθει πια να παίζει και την άμυνα. Τα προηγούμενα χρόνια έπαιζε καλή επίθεση μόνο, ανέβαζε τις ομάδες στην Α’ Εθνική, αλλά στην Α’ Εθνική που έβρισκε τα δύσκολα, τον φόρτωναν με γκολ οι αντίπαλοι. Διότι εξακολουθούσε να παίζει επιθετικά όπως στη Β’ Εθνική. Φέτος παίζει όπως πρέπει την άμυνα, και έχει φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα. Έχει φέρει και καλούς παίκτες ο Μπέος.
• Τα σέντερ μπακ του Βόλου ήταν πολύ δυνατοί, έκλειναν θαυμάσια τους χώρους, είχαν και καλές βοήθειες απ’ τα αμυντικά χαφ. Είχε μια 6άδα πίσω ο Βόλος μπάστακες, εξαιρετικό το στήσιμο του Τσιώλη. Ο δε Σανκαρέ ήταν ακατανίκητος στο ψηλό παιχνίδι και στις μονομαχίες, έκανε το καλύτερο ματς του φέτος. Μπροστά ο Ολυμπιακός Βόλου έβγαινε με 3 παίκτες, όχι με 5-6 ξέφραγο αμπέλι, όπως άλλες χρονιές με άλλες του ομάδες έκανε ο Τσιώλης. Ήρθε να πάρει από τον Παναθηναϊκό πόντο ή πόντους και πήρε πόντους. Αξίζουν συγχαρητήρια στο Βόλο.
• Σε ό,τι αφορά τα ευρωπαϊκά, πού πας ρε Χιμένεθ στο «ανοιχτό πέλαγος», πού πας να ανοιχτείς, απαράδεκτο παιχνίδι έκανε η ΑΕΚ, πιάστηκε κορόιδο και μπήκαν οι Ρώσοι στα δίχτυα της. Ο ΠΑΟΚ ήταν τρομερός και άξια πήρε την πρόκριση, όπως πανάξια πήρε την πρόκριση και ο Άρης. Εκπληκτικοί οι Θεσσαλονικιοί φέτος στην Ευρώπη. Και ιστορικό επίτευγμα που συνεχίζουν μόνο οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Ξέρεις γιατί; Διότι έπαιξαν έξυπνα την άμυνα. Οι άλλοι μαλ…στηκαν. Η άμυνα φέρνει τις επιτυχίες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons