OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Όλα καλά με Ριέρα...

Δεν εμπνέει ανησυχία ο τραυματισμός του Άλμπερτ Ριέρα. Ο Ισπανός αριστερός μέσος έγινε αλλαγή στο 84', καθώς δεν μπορούσε να συνεχίσει την αναμέτρηση.

Όλα καλά και με τον Φρανσουά Μοδέστο, ο οποίος αποκόμισε ένα αιμάτωμα στο δεξί γόνατο.

Ο Άλμπερτ Ριέρα έγινε αλλαγή στο 84' από τον Γιάννη Ποτουρίδη και προς στιγμή δημιουργήθηκε ανησυχία σχετικά με τον τραυματισμό του, καθώς ο παίκτης προερχόταν από θλάση.

Ευτυχώς, ο Ισπανός αριστερός μέσος δεν έχει κάτι σοβαρό, καθώς ζήτησε αλλαγή επειδή είχε κράμπες.

Όσο για τον Φρανσουά Μοδέστο, ο Γάλλος άσος αποκόμισε ένα αιμάτωμα στο δεξί γόνατο, αλλά δεν πρόκειται για κάτι το ανησυχητικό.

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Τρίπολη, ο ικανοποιημένος από την πρόκριση,Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε, στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και μίλησε στους ποδοσφαιριστές του, τονίζοντας τα εξής: "Μεγάλη πρόκριση, στόχος μας να παραμείνουμε στην κορυφή".
Αντρίκεια πρόκριση...

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όντας ικανοποιημένος από την πρόκριση, πήγε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και μίλησε στους παίκτες του, τονίζοντας τα εξής: Μεγάλη πρόκριση, στόχος μας να παραμείνουμε στην κορυφή".

"Συγχαρητήρια και χρόνια πολλά. Ο Ολυμπιακός τελείωσε πολύ καλά την σεζόν σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο και αυτό είναι σημαντικό για την ομάδα μας. Πήραμε μία μεγάλη νίκη και μία αντρίκεια πρόκριση έτσι όπως εξελίχτηκε το παιχνίδι. θέλω να ξεκουραστείτε και να επιστρέψετε με το καλό από την άδεια των εορτών. Στόχος μας να διατηρηθούμε στην κορυφή μέχρι το τέλος".


Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα ξεκινήσουν από αύριο τις εορταστικές διακοπές τους και θα επιστρέψουν στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη για προπονήσεις το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου.

http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons