OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Παίζουμε καλή μπάλα...

Για το καταπληκτικό ποδόσφαιρο που παίζει ο Ολυμπιακός, μίλησε στην Bild ο Χοσέ Χολέμπας, που βλέπει μεγάλες διαφορές με τη Μόναχο 1860.
Η ζωή του έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό. Ο Χολέμπας αγωνιζόταν στη Μόναχο 1860, αλλά τον έφερε στο Λιμάνι ο Έβαλντ Λίνεν, ο πρώην τεχνικός μας. Ο αριστερός μπακ του Θρύλου, που ξεκινά βασικός τώρα με τον Βαλβέρδε, μίλησε στην Bild, τονίζοντας πως ο Θρύλος παίζει καλό ποδόσφαιρο, με τον εαυτό του να είναι σαν να παίζει στο... Τσάμπιονς Λιγκ. Τόση διαφορά έχει λοιπόν η κατάσταση στη Μόναχο 1860 σε σχέση με τον Ολυμπιακό.

"Και ξαφνικά ο Χολέμπας παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ", λέει χαριτολογώντας ο παίκτης του Ολυμπιακού, που συνεχίζει. "Έχει αλλάξει η ζωή μου. Ίσως κάποια μέρα γράψω ένα βιβλίο σχετικά με την ιστορία μου.
Στην αρχή ήταν κάπως παράξενα, αλλά τα περίμενα τα πράγματα πιο δύσκολα. Νιώθω υπέροχα. Καλύτερα από ό,τι στο Μόναχο. Τρώω τρεις φορές την εβδομάδα σουβλάκι", συμπληρώνει γελώντας ο Χολέμπας, ο οποίος τονίζει ότι ο Θρύλος παίζει καλή μπάλα.

"Σοβαρά τώρα, παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και είμαι βασικός. Οι οπαδοί με αγαπούν και με χτυπούν φιλικά στον ώμο, όταν με βλέπουν στον δρόμο. Σε κάθε εντός έδρας αγώνα, γίνεται sold out από 36 χιλιάδες φανατικούς οπαδούς".

Όσον αφορά σχετικά με το μέλλον του, μετά το 2013, χρονιά που λήγει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, ο Χολέμπας καταλήγει. "Φαντάζομαι πως θα μείνω εδώ. Αλλά αν υπάρχει κάποια μεγαλύτερη ομάδα, ποιος ξέρει;".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons