OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Κάλστρομ ο... εκλεκτός...

Ο Κιμ Κάλστρομ της Λιόν είναι ο παίκτης που θέλουν οι φίλοι του Ολυμπιακού να φορέσει τα ερυθρόλευκα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όπως έδειξε η σχετική ψηφοφορία που διενήργησε η ιστοσελίδα "Redplanet.gr".
Οι προτιμήσεις ήταν πολλές στην ψηφοφορία, αλλά ο παίκτης που ξεχώρισε περισσότερο ήταν ο Κιμ Κάλστρομ (ή Κιμ Σέλστρεμ σύμφωνα με τη σουηδική προφορά) της Λιόν.

Ένας ποδοσφαιριστής που έχει "παίξει" δυνατά στο ρεπορτάζ  των Πειραιωτών την τελευταία διετία, αλλά που όμως η περίπτωσή του δεν τελεσφόρησε σε καμία μεταγραφική περίοδο, με σημαντικότερο τροχοπέδη στην προσπάθεια απόκτησής του το υψηλό κασέ του αλλά και τις οικονομικές αξιώσεις των "λιονέ".
Αναμφισβήτητα, πρόκειται για εξαιρετική πάστα παίκτη, διεθνή με την Εθνική ομάδα της Σουηδίας, με τον 28χρονο άσο να αγωνίζεται από το 2006 στη Λιόν και να μετρά 150 συμμετοχές στο Σαμπιονά με 14 γκολ στο ενεργητικό του.

Από κοντά σε προτιμήσεις ήταν δύο παίκτες που αγωνίζονται από το περασμένο καλοκαίρι στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς της Λίβερπουλ και ο Γιάγια Τουρέ της Μάντσεστερ Σίτι (ο οποίος ξεκίνησε την επαγγελματική του εκτόξευση από τη σεζόν 2005-06 που έπαιξε στον Ολυμπιακό), ενώ αρκετό "ρεύμα" είχε και ο επί σειρά ετών παίκτης των "ερυθρολεύκων", Νέρι Καστίγιο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons