OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Μέχρι και πέτρα έπεσε...Παραλίγο να μπούμε στο Γκίνες...

Οι κάφροι στην εξέδρα έριξαν μέχρι και πέτρα στο παρκέ του γηπέδου της Πυλαίας και πλέον ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να τιμωρηθεί έως και τέσσερις αγωνιστικές.

Τα καλόπαιδα της Τούμπας και της Πυλαίας, έκαναν, πάλι τα δικά τους. Είδαν κόκκινους και είπαν να τα κάνουν πάλι γης μαδιάμ. Οι ΠΑΟΚτζήδες έριξαν αναπτήρες, μπαταρίες, κροτίδες ήχου και καπνού, μπουκάλια με νερό, κέρματα, καφέδες, αλλά και μία πέτρα.

Μετά από αρκετές προειδοποιήσεις, χρειάστηκε τελικά να χτυπήσει στο κεφάλι του ο Χριστοδούλου προκειμένου να διακόψει τον αγώνα και να ζητήσει την εκκένωση του γηπέδου.

Μετά από δύο ώρες και δέκα λεπτά, το ματς άρχισε ξανά και πλέον ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να τιμωρηθεί με τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, όπως επίσης, με βαρύ πρόστιμο.


Έξαλλος ήταν ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μετά το τέλος του ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο «Ντούντα» δεν μπορούσε να πιστέψει πως το ματς διήρκησε σχεδόν τέσσερις ώρες. 

Συνέντευξη Τύπου δεν πραγματοποιήθηκε, αλλά ο 67χρονος τεχνικός του Θρύλου δήλωσε πως «πίστευα ότι έχουμε καλές σχέσεις με τον ΠΑΟΚ. Δεν θέλω να πω τι έγινε. Έπρεπε όμως να παίξουμε δυο, τρεις ώρες ακόμα για να μπούμε στο Γκίνες, αν δεν μπήκαμε ήδη με 4 ώρες και ένα τέταρτο παιχνίδι». 

Όσο για το ματς, ο 67χρονος κόουτς είπε πως «ήμασταν σοβαροί και είχαμε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ήμασταν πολύ καλοί και γενικά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι».




http://www.gavros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons