OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Να καθαρίσει στην Τρίπολη

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για την Τρίπολη με σκοπό την πρόκριση στους "8" του Κυπέλλου, εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Ρόμενταλ και Νέμεθ, βασικός αναμένεται να ξεκινήσει ο Πάντελιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Η ομάδα του Ολυμπιακού αναχώρησε με προορισμό την Τρίπολη για την αναμέτρηση της Τετάρτης (22/12) με αντίπαλο τον Αστέρα (17:30, Conn-x TV) για την 5η φάση (16) του Κυπέλλου Ελλάδας. Στόχος των ερυθρολεύκων είναι η νίκη για να "καθαρίσουν" από το πρώτο ματς την υπόθεση πρόκριση, ώστε να περάσουν κατευθείαν στα προημιτελικά του θεσμού. Στο ενδεχόμενο που η αναμέτρηση λήξει ισόπαλη, τότε θα υπάρξει επαναληπτικός αγώνας στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", κατά πάσα πιθανότητα, την ερχόμενη βδομάδα.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν το απόγευμα (17:00) της Τρίτης (21/12) την προετοιμασία τους για τον αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον Αστέρα, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη (22/12) στην Τρίπολη (17:30, Conn-x TV, live από το RedPlanet.gr), στο πλαίσιο της 5ης φάσης του θεσμού. Οι τραυματίες Κρίστιαν Νέμεθ και Ντένις  Ρόμενταλ συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν και το οποίο περιλαμβάνει θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο.

Αμφότεροι, όντας ανέτοιμοι, δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή των ερυθρολεύκων για την αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην Αρκαδία δίχως τον Δανό χαφ-εξτρέμ και τον Ούγγρο στράικερ, οι οποίοι θα συνεχίσουν το ατομικό τους πρόγραμμα στο Ρέντη τις επόμενες μέρες.

Εκτός αποστολής για προληπτικούς λόγους οι Νικοπολίδης και Τοροσίδης

Εκτός αποστολής, όμως, έμειναν τόσο ο Αντώνης Νικοπολίδης, όσο και ο Βασίλης Τοροσίδης. Ο έμπειρος τερματοφύλακας δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση, λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε στη μέση και την θέση του στους "18" πήρε ο νεαρός γκολκίπερ, Μπάλας Μέγκιερι. Ο δεξιός μπακ των Πειραιωτών ακολούθησε μέρος της προπόνησης με την ομάδα και στη συνέχεια ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, λόγω ενός κτυπήματος που έχει στο αριστερό γόνατο, με αποτέλεσμα να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή για καθαρά προληπτικούς λόγους. Όσον αφορά τον τραυματία (μηνίσκο) Ντουντού Σεαρένσε, χειρουργήθηκε στην Βραζιλία και συνεχίζει κανονικά στην πατρίδα του το πρόγραμμα αποκατάστασης που έχει αρχίσει από τις  προηγούμενες ημέρες. Εκτός 18άδας για ένα ακόμη παιχνίδι ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος είναι ξεκάθαρο πως δεν υπολογίζεται, πλέον, από τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για την Τρίπολη και ενδεκάδα με Πάντελιτς

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής τoυ Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Μέγκιερι, Πάρντο, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Ρ. Μπράβο, Ουρτάδο, Χολέμπας, Γ. Παπαδόπουλος, Γκαλίτσιος, Φετφατζίδης, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς, Ποτουρίδης, Ζαϊρί, Ριέρα, Φουστέρ, Μιραλάς.

Στις τελευταίες προπονήσεις του Ολυμπιακού, ο Ισπανός τεχνικός, έχει δοκιμάσει στην κορυφή της επίθεσης τον Μάρκο Πάντελιτς και ο Σέρβος σέντερ φορ αναμένεται στην Τρίπολη να πάρει την θέση του Κέβιν Μιραλάς στο βασικό σχήμα των Πειραιωτών, παίζοντας στην κορυφή της ερυθρόλευκης γραμμής κρούσης. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δείχνει την διάθεση να ξεκουράσει τον Βέλγο στράικερ, ο οποίος, δεν βρέθηκε σε καλή μέρα αγωνιστικά στην Λάρισα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons